MehmedinZeynebi happyson doktora söyledin mi 36 da kilosunun daha yüksek olduğunu bazı gebelerde bu haftalarda gelişim duruyor erken alınıyor bebekelr
happyson MehmedinZeynebi hayır şehir hastanesine de gittiğimi söylemek istemedim ☺️ cihaza göre kilosu oynuyor diyorlar ya öyle düşündüm bir de 16 Kasım için sezaryen günü verdi bugün zaten 😌
2erkek1kiz Hanımlar kontrole gittiğiniz de idrarınızı yeni yapmış olmayın ve tok gidin daha net belli olur bebişlerin kılosu bu arada bebeklerin kılo farklılıkları genetik farklılıklardır saglıklı olsunlar da 💕
Gulkrc BasimAgriyor benimde 37+1 1 tur kordon dolanmış sıkıntı olmaz inşallah 17kasimda alacak nst de 2 haftadır sancı çıkıyor
BasimAgriyor Gulkrc suları yeterli olduğu sürece sıkıntı olmaz diye düşüyorum. Bende de yalancı sancı çıkıyor ara sıra. Zamanında sağ salim gelsin bebişlerimiz 😇
Gulkrc BasimAgriyor Dr Erhan Karaalp kordon dolanmasıyla ilgili videosunu izledim içim rahatladı bı sorun olmazmış çok şükür
ElifKarata gunesinannesi_ maşallah 5 kilo olur doğuma kadar o halde nasıl doğuracaksn normal mi bekliyorsun 🥰🥰🥰
Basakakinn zynpkrhsn1 Sürekli çatı muayenesi yaptırma acilman olur ve doğru değil özel de ki doktorlar tavsiye etmiyor yanlış buluyolar
gunesinannesi_ Tugceliko-19 uygun anaokulu arıyorum zaten😂😂 anası da 4700 doğmuş genetik herhalde ne bileyim babam erzurumdan kaşar getiriyordu bol bol ye bebe kilo alsın diyordu ondan herhalde🫠
Fey Ruukiiyee00 yok hepsi sezeryan oldu. 41. Haftaya girmiştik stresten tansiyonum yükselmişti. O da strese girince ilk kaka dedikleri mekonyum sıvıyı bozduğu için solunum sıkıntılı doğdu. Kuvezde kaldı. Ama arkadaşım 4200 normal doğurdu hiçte zorlanmadı ama masajlar falan yapıyordu o
Tugceliko-19 gunesinannesi_ tabi tabi zaten bi noktadan sonra genetik oluyomuş biraz yediklerin etki ediyo tabi ama genel de genetik diyorlar . AA kaşar çok kilo aldırır zaten