Gubis7 edibeildir amin kuşum amin inşallah Rabbim büyük onun sayısız kapısı var hangimize hangi kapısını açacak bilemeyiz biz tıbbi olarak mücadelemizi verelim üstümüze düşeni yapalım ama duadan inanmaktan ve teslimiyetten umut kesmeyelim inşallah 🌼☺️
Gubis7 Fatmadali ben 7 gün 75 ünite vuruyordum ona rağmen keseden önce kistlerim görünüyordu ultrasonda sol bacagimi uzatıp sırt üstü yatamiyordum çekiyordu bacağım fıtık gibi yani aslında aşılama bana yan etki yapti şimdiki doktorumun dediğine göre
Fatmadali Gubis7 Oo sebepsiz infertilite için çok yüksek başlatmış canım tabii kist olur ben 37,5 kullandım 5 gün son iki gün 75 yapıp çatlatma iğnesi olup ertesi gün işleme girdim
Gubis7 Fatmadali tutmaz gözüyle bakıldığı için sanırım bilemiyorum inan. Hakkımızda hayırlısı olsun önemli olan sonucumuz kuşum ☺️
tatlibebegim_ Fatmadali iğnenin etkisi gitmiş demek ki ama pozitife dönme ihtimal var tabiki 2 arkadaşımında 13.gün testte negatif çıkıp 15.gün kanda 9 ile öğrendiler
Fatmadali tatlibebegim_ ay inşallah benimde öyle olur ya çok fazla belirtim var aslında ama umarım psikolojik yapmıyorumdur 🙏🏼 Cuma 14. Gün oluyo tekrar bakıcam bakalım