hulya_mry21 Ben etlik şehir hastanesinde yaptırdım detaylı ultrasonumu ve gerçekten çok memnun kaldım bayan bi doktor vardı tek tek anlattı her soruma cevap verdi yaklaşık 20 dakika falan sürdü tavsiye ederim yani orayı
bimuallime Safie2020 özeli devleti yok iyi doktoru var. İlkinde perinatalog yaptı 40 dk en ufak damaeına kadar. 2. De özelde 15 dk sürmedi radyologtu. Eğer maddi durumunuz müsaitse perinatalog olsun kesin. Tavsiyeleri okuyun
Safie2020 bimuallime bilkentte perinatoloji bakıyormuş sanırım Etlik de radyoloji bölümünde bakılıyor tabi doktor perinatologmu bilmiyorum
Bartumommyyy Bilkent’te de radyoloji bakıyor ben orda yaptırdım hiç memnun kalmadım yaklaşık 5 dakika sürdü
Sym_nr tugcesakzci detaylı ultrason günü ayrıca doktor randevusu da mı almamız lazım? Benim bilkentte 27 kasımda randevum ama ayrıca doktora randevu almadım
tugcesakzci Sym_nr ben perinatoloji takipliyim canım ben zaten r randevusuz kontrol oluyorum normal gebe polikliniği için randevu alman gerekebilir. Onu tam bilmiyorum