Öncelikle merhabalar 👼🏻
Bir ay önce gece suyumun gelmesi ile hastaneye gittim ama sıfır sancı vardı doktor açıklığıma baktığında 4 cm di doğum başlamış diyerek yatışım verildi 2 gibi yatağa yattım hafif adet ağırları gibi başladı dedim böyle giderse çok güzel 😁😁 ama Tabiki o şekilde kalmıyor annemi yanımda istedim sancı esnasında o olmasaydı asla yapamazdım çok destek oldu tavsiyem eğer yanınıza birini alma ihtimaliniz varsa size destek olacak biri olsun 🙏 benim sancılarım çok olduğu için yürüyüş yapamadım ama ayağa kalkıp yatağa tutunarak bi sağ bi sol hareket ettirdim kalçamı sürekli annemde sancım geldikçe sırtımı ovdu sonra ağrılara dayanamadım pilates topuna geçtim ağrım geldikçe zıpladım daha sonra hep sağ sol hareket ettirdim saat 6 7 gibi açıklığım 7 cm olmuştu biraz yavaş ilerledi ama doktorlar ilk doğuma göre çok güzel hareket ettiğimi söylediler bu esnada tabi benim asla sesim çıkmıyor sadece sancıya odaklandım kendimi hiç yormadım hatta doktorlar aşırı şaşırdı 😂 sonra 8 45 gibi tam açıklığa ulaştım artık doğum başladı deyip bütün herkes odaya geldi sancım yeterli olmadığı için çok az suni sancı aldım o esnada daha sonra sancım geldikçe ıkındım çenemi göğsüme dayayarak demirlerden muhakkak destek alın ve gücünüzü bir tek ıkınmaya verin ben asla bağırmadım sadece ıkındım bütün doktorlar beni hayretle izledi 😝 sonra ufak bir kesi atıldı yırtılma çok olmasın diye son bir ıkınma ile 9 45 gibi kızımı kucağıma aldım o gün beni günün hastası seçtiler 😊 herkes senin gibi doğursa dediler çok güzeldi doktorlar aşırı iyi ilgilendi
🥰❤️
Herseye bütün acılara değer onun kokusunu içime çektiğim de rabbim binlerce kez şükür ettim Allahım herkese nasip etsin olmayan bütün kardeşlerimize özellikle dua ettim kimseye aratmasın ❤️
Son olarak sancı ve doğum esnasında sümmes sebile yesserahu ayetini ağzımdan hiç düşürmedim Meryem ana otunu da kullandım imkanı olan herkes inanarak yapsın gerçekten faydasını gördüm 🦋 rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin bir avazda doğsun bütün bebişler 🙏🦋👼🏻