Eminel İzmşr çınarlı hast. Giden ya da gitmiş olan var mı? Doğum ücreti muayene ücr. vs. Merak ediyorum
Denizcokmez Eminel benim doktorum oraya bağlı çalışıyor hastaneden çok memnunum çok ilgililer heran telefonda ulaşabiliyorsunuz. Doğum ücreti doktordan doktora değişiyor ama yakın tarihlerde arkadaşım orda doğum yaptı ve 2200 TL ödediler ama bu tutarı genelde doktorunuz sizlere söylüyormuş arayıp sormuştum
Eminel Denizcokmez normal fiyatlara göre çok iyi geldi fiyatı, arayıp bilgi alınıyorr ise en kısa zamanda ulaşmak lazım, ama doktorları vs. Hiç bi bilgim de yok araştırmam lazım o zaman, tşk ederim 😊
Denizcokmez Eminel aynen :) ben alsancakta Ahmet Güler diye bi doktora gidiyorum ve mükemmel bir doktor muayene ücreti biraz fazla 250 TL ama emin ol Okadar iyi bir doktor ki verdiğin para içine oturmuyo ilgi alaka süper istediğim saat ulaşabiliyorum tahlillerde en uygun yer neresi ise oraya yonlerdiriyor eğer maddi yönden zorlamaz dersen onerebilirim bu yola girmemde çok büyük bir rolü var 3 yıldır cocuk için ugrasiyorduk olmuyordu Okadar karamsar kötü gitmistikki anlatamam şükür uyguladigi planlarla ilaclarla kontrollerle 4 ay sonra oğluma kavusucam :) Allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Eminel Denizcokmez Allah kucağımıza nasip etsin inş. Ben de doktorumdan çok memnunum da işte çınarlıda gelecek vs. Onun için merak ettim ben de 😊
Denizcokmez Eminel anladım çınarlı hastanesi güzel odalar biraz küçük ama zaten uzun süre kalinmiyo güzel temiz ilgili bir hastane :)