Kubra_enc34 Boncukk123 2 aydır ne kadar şikayetim varsa doktor asla tahlil yaptırmadı bende çok şüpheleniyorum en iyisi doktoru değişmek hiç memnun değilim parayla rezil oluyoruz resmen
Boncukk123 Kubra_enc34 kesınlıkle öyle hic tahlil istememek ne demek canım kesınlıkle doktor degıstırdıgınde bu ayak sıkıntını soyle ekstra kan tahlili ister belki
sevaldqn1 Kubra_enc34 aşırı aşırı zoooorrr yerimde oturamıyorum resmen işkence gibi sırt üstü yatmam gerek rahat olmam için misafir varken artıkk zorlanıyorum oturup kalkmada yerimde duramıyorum 🥲
Kubra_enc34 Melike_4949 ben buğday ekmeği kullanıyorum şekeri yükseltmiyor en çok yükselten makarna yiyince dengem şaşıyor resmen ama çok canım çekiyor 🥺
Melike_4949 Kubra_enc34 benimde canım çok makarna istiyor yemiyorum çok yükseltiyor tam buğday ekmeği mi ?
Aytlkya Normalde haraketli biriydim ama çok fazla ayakta durduğum zaman tansiyonum düşüyor gözümün önü kararıyor çok açlıga gelemiyorum normalde gelirdim ama şimdi gelemiyorum ve çok uyuyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kubra_enc34 Aytlkya benim iştahım çok kapalı canım hiçbişey istemiyor sabahtan akşama kadar aç kalsam umrumda olmaz bebek için yiyorum 5 buçuk aylık olduk hala 1 kilo dahi alamadım 🥺
Kubra_enc34 hatice_x erkeklerde bazen hormonlarımıza ayak uydurmaya biliyor geçici bir süreç Allah’tan
Esracmmm Kubra_enc34 34. Hafta herkesin her söylediğini ciddiye almak ve uyku da sürekli uyanmak ağlama krizleri
Kubra_enc34 Esracmmm bende hep ciddiye alırdım şuan artık sadece bebeğimi düşünüyorum kimsenin duygularımla oynamasına izin vermiyorum
Dalenkamader Kubra_enc34 Aaamiin bugün hiç çıkamadım yataktan baş ağrım kas ağrım mide bulantım vs.Ne annem ne kardeşlerim o vardı yanımda kuş olup uçtu resmen ilacindan tut meyvesine ilgisine…Allah bin defa razı olsun hakkını zor öderim ♥️