LavinsMom Blueberry0 😂😂 ay yok geceleri tekmelerden uyuyamasam bile sabahlari yine ayni saatte alarm gibi kalkiyorum 😄😄 bu sefer uyuycam artik diyorum ama olmuyor ya uykunu sevemiyorum 😂
Blueberry0 LavinsMom Bende dalamıyorum artık uykuya gece , Sabahlıyorum ya delirmek üzereyim 😅 alıştım ama tekmeden, mide yanmasından, bel ağrısından felan. İnşallah sağ salim gelsinler de gerisi önemli değil ya 😀😀
Blueberry0 Kubra_enc34 yasamaman daha iyi olmuş ben ilk zamanlar o bulantı yüzünden hiçbişey yiyemiyodum , canım bişey çekiyor mesela 2 lokma alıp çıkarıyordum 🤣eşimden bile tiksinir olmuştum düşün🤣🤣🤣
Kubra_enc34 LavinsMom 😂😂 benimki bana hayretle bakıyor sen ciddimisin diyor inanamıyor bu kadar olmasına 😂
LavinsMom Kubra_enc34 dün sinirlendim al kendin taşı da gor diyorum 🤣🤣 boylee gozlerini acmis bakiyor bisey de soyleyemiyor yazik ya adamlara uzuluyorum bazen 😂
LavinsMom Blueberry0 normal istiyordum ama isler benim istedigim gibi degilmis onu anladim 🤦🏻♀️ sezeryan olucam doktorun son karari. O da sonuna kadar normali destekliyordu ama gozlerim musade etmedi ve doktorlar da risk almiyormus bu konuda 😕 peki siz?
Kubra_enc34 LavinsMom yatağımın yanına su kovası doldurttum her ayağımı koyduğumda eğilip bakıyor şok ifadesiyle 😂
Blueberry0 Kubra_enc34 Çok kararsızım ya Almila-güneş-umay arasında gidip geliyorum içime tek sinen almila, eşimde umay istiyor . bilemedim🫠 sizin belli mi isim
Blueberry0 LavinsMom Neden ki anlamadım? Ben normal istiyorum açıkçası. 29+6 da makat geliş demişti. Pazartesi kontrolüm var. İnşallah döner😀henüz doktorla doğum hakkında konuşmadık. Bide bende hemoroid çıktı demir ilacı yüzünden 🙁 Normal doğum sonrası ıkınma sonucu Daha kötüye gidiyor diyenler var o yüzden bi tık korkuyorum açıkçası. Hiç olmadı Spinal sezeryan İkinci planım😁
Kubra_enc34 Blueberry0 almila ismini bende çok istiyordum benden önce aileden biri koyunca vazgeçtim biz Aysima düşündük 🌸
LavinsMom Blueberry0 gozlerim zayif -6dan yukari retinada yirtik falan yasadim. bu durumda eger dogurursam kör kalirim. Hemen degilde 1 ay ve 1 yil icindede yasana biliyor ve doktorlar bu riski goze almiyor. Bir de bendede cocukluktan gelen hemoroid var cok kotu bi durumda hemde. Kanamali falan. O da bi yandan engel. Vee en kotusu vajinada ucuk var surekli gidip geliyor. O da engel oluyor zaten dogumda bebege virus geciyormus
Tugce_23 @"Kubra_enc34 25+3 kasık ve vajina ağrısından uyuyamıyorum erken doğum riskim var sancım çıkıyor bi an önce son haftalara gelmek istiyorum