Pinar1628 Kızlar 35 haftalık gebeyim aranızda karpal tünel sendromu yaşayan varmı kısaca magnezyum eksikliği el ve bilek ağrısından ölüyorum doktor ilaç verdi ama hiç fayda etmedi
BUSRA-2121 Pinar1628 ya ben perişanım çok canım acıyor doktorum tansiyon baktı magnezyumu iki aydır kullanıyorum ama doğumdan sonra geçer diyorlar uyutmayacak düzeyde ağrı oluyor
Semmraa Pinar1628 bantlama bol egzersiz araştırabilirsiniz siniri gevşetmek için atel kullanabilirsiniz .
Leylayz Pinar1628 bende ilk gebeliğimde oldu ve kalıcı hale geldi malesef doğumdan sonra her gittiğim doktor tek çareyi ameliyat olmakta görüyor ve ben ameliyat olmadım henüz bazılarından doğumdan sonra kalıcı oluyormuş çözümünü henüz bulmadım ancak doğumdan sonra yaptığım hacamat ve sülük bir nebze rahatlattı beni
angel4545 Pinar1628 bende var ağrılar ama ben bişey kullanmıyorum adettede aynı dertten muzdarip olduğumdan belki hiç magnezyum aklıma gelmemisti
Busra-2001 Suan 32 haftaligiz nerdeyse bebek 3 aylıkken basladi halada devam ediyo bazen ataklari oluyo kolum elim kopucak hibi hissediyorum doktorum ilca verdi masaj önerdi ama hic fayda etmiyo dogumdan sonra geciyomus ama onu bekliyorum
Odininmamisi Allahımmm ne iğrenç bir şey o ben bilirim. Doğumdan 40 gün sonra geçti hamileyken çok zorlanmıştım doğumdan sonra daha da zorlandım çocuğun altını bezleyemiyordum.
Busra-2001 BUSRA-2121 magnezyum kullaniyirum magnorm diye bi ilac gunde 2 sefer baya hafifletiyo ağrısını
Pinar1628 Busra-2001 bana suda eritmeli bi ilaç verdi günde bir sefer gram fayda etmiyor her geçen gün daha da kötüye gidiyor
Gokce9143 Bende 25-26. Haftadan beri var atel alıp takın geceleri mutlaka düz durması gerekiyor ellerin o sizi rahatlatır.