Roses RamazanNazlKanber ben ikisi arasında çok kararsız kaldım evet ali fuat ta baya sıra bekliyormussun
Busrabozdemir Opera yaşam hastanesi ilter güvendik. Fazlasıyla ilgili bir doktor, sormadığınız aklınıza gelmeyen birçok konuyu siz daha sormadan cevaplıyor.
Sonaybaycin Busrabozdemir ilter güvendik tanıdıgım birine dogum anında ben gelemem demisti. Ayrıca bende calısıyordum doktorum özel oldugu icin hastane doktorundan dogum izni icin rapor almaya gittigmde yemedigim hakaret ve azar kalmamisti sonrasında hastsne sürekli arayip özür dilemisti.
Ruveydakilic25 Busrabozdemir bende ilter beye gidiyorum canım aynen çok iyi bir doktor 😍 senin doğum nezaman
Ebrucukm Sonaybaycin aynen eşimin kuzeni de İlter Bey e Doğuma gitti ama kızı doğumhanede bırakmış küsmüş sözde geri getirmişler sezeryan yapıcam demiş kız tamam ama beni genel anesteziyle bayıltma çocuğumu göreyim nolur demiş bunu duyar duymaz bayıltın demiş sonuç genel anestezi ile sezeryan yaptı sonra ofm hastanesinden gönderdiler psikolojik sorunları varmış sanırım tedavi görüyormuş diye duydum
Seda-HakanNaml Detaylı ultrasyon için hangi hastahaneye gittiniz acaba hamişler☺Ve fiyat ne kadar ödediniz acaba
Busratek07 Seda-HakanNaml bende aynı hastaneye ve doktora gidiyorum haftaya randevum var detaylı ultrason olcak fiyat ne kadar alıyorlar biliyor musun ?
Seda-HakanNaml Mkeler merhaba önceden muayene 15 liraydı ama şimdi 50 lira oldu tahlillerde öyle uçuk fiyatlar değil açıkçası