2prensmoom Biraz önce bi anda altımı ıslatır gibi bi his geldi kanlı biraz pembemsi bi su böyle sümüksüden ziyade sıvı nişan mı oluyor
Minikperi 2prensmoom nişan sümüksüdür koyu bir kıvamı vardır. Sizin sıvıysa su gelmiş olabilir bence acile gitmelisiniz.
Minikperi 2prensmoom yani o nişan olabilir. Ama sıvı olan ilk gelen şey suysa bebeğinizin enfeksiyon kapma riski bar bu yüzden acile gitmelisiniz
Tbyk 2prensmoom evet benimde öyle olmuştu hemen akabinde on dk da bir sancım başlamıştı acile gidin bencede
bdenerigokce Minikperi nişan geldiği gibi hastaneye gitmeli miyiz, hastane evime yarım saat 40 dk uzaklıkta ama ben sancılarımı eşimle geçirmek istiyorum.
2prensmoom Teşekkür ederim hemen hazırlanıp çıkıyorum o halde 🙏🙏 dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım
Sibelsamet_64 2prensmoom Rabbim yar ve yardımcın olsun bacım 🥰 sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah 🤲🏻
Minikperi bdenerigokce ya nişan geldiğinde gitmek zorunda değilsiniz ama su gelmiş diyosunuz onda gitmek zorundasınız yazdığım net ama ısrarla anlamıyosunuz. Siz bilirsiniz.
Minikperi bdenerigokce siz başka biriymişsiniz ben post sahibi zannettim. Su geldiğinde sancınız olmayabilir ama bebek riske giriyor bu yüzden acile gidilmeli. İlle de sancımı evde çekmek istiyorum diyosanız da. Acile gidersiniz bir problem yoksa imza verip geri eve dönersiniz 🌸
bdenerigokce Minikperi seni bırakamayız gidemezsin demezler umarım 🥰 Çünkü eşim giremeyecek odaya yanıma, evde ne kadar eşimle kalırsam o kadar iyi 🥰 su gelirse giderim hemen ama sancı varsa su ve nişan yoksa gitmiyim diyorum🫶
Minikperi bdenerigokce yok canım salmama gibi bir durumları yok. Ama evet su önemli. Ben ilk doğumumda çok yalnızdım erken gitmek gerçekten pişmanlık….