ShemsTural Hanimlar ben sadece epilyasyonla allerji olmuyorum kalan butun temizlenme yontemleriyle boyle allerji siskinlik kizariklik oluyor ve kasiniyor. En son agda yapayim dedim yine ayni sey oldu. Agda sonrasi bakimyagi da kullandim ama faydasi olmamis. Apilyasyonda hamilelikde olmazmis. Ne tavsiye edersiniz? Agda sonrasi ne yapabilirim? Boyle kasinti falan olmasin die?
Umutyorgun ShemsTural benimde oyle.gobegimi agdayla aldm bi hafta sonra sivilcelendm ve kasinti basladi..ama gul kolonyasiyla siliyrm kasininca..
Cekuli ShemsTural epilasyon derken epilasyon cihazından bahsediyorsanız ben 9ay boyunca epilasyon cihazı kullandım hiçte bir sorun yaşamadım her duşta üstünden geçtim 1 dk mı almadı her zamanda tertemizdi hatta sezeryen oldum bir hafta sonra aynı düzende devam ediyorum
Cananscs ShemsTural sıcak ağdaki yaptın ben nor.alde eldivenle aliyordum gecen ay kuaforde yaptirdim agda benimde oyle oldu ama hazir aldigim agdada olmadi
ShemsTural Meryemlii onlarda ayni etkiyi yaratiyor ve hamilelikte kullanmak sakincali diye biliyorum. Hem de cok erken cikiyo o zaman tuyler😬😏
Umutyorgun ShemsTural kozmetikcilerde vardr buyuk ihtimalle.benm halam ispartada oldugu icin ya o getirir yada ben gittigimde alirim..beni cok rahatlatiyr.ferhliyorum..
ShemsTural Cekuli yok ben bu aleksandritden bahsediyorum. Epilyator bendede var ama asiri aci veriyor her halde hamilelikle ilgili. Ve en kotusu onada allerji veriyor derim cok hassas
Zeynp ShemsTural Benin’de vücudum öyle kaşlarım iple fosur fosur kabarıp sonra sivilce gibi oluyor Ağda derimi tahriş edip karartıyor ama çözğm bulamadım Kaş aldırmaya korkuyorum