Anneadayiii__ Papatyam136 beline bardak tutur eşin de tuttursun deneyin bizim tanıdık vardı olmuyordu bu yöntemle oldu
Papatyam136 Anneadayiii__ işte onu yapacak kimse yok onun yerine yaka taksam belime öyle duydum burdan yapamasanız yaka takın diyolar
Ebruebos Kız o ne 😟 değişik şeyler . İlk defa duydum. Doktora gidin zor oluyorsa bunlarla olur mu hiç
Papatyam136 Ebruebos gidiyorum zaten tedavi görüyorum son ayın tedavide bende ne duysam yapsam mu diyorum hayıt macunu da aldım ama acı yiyemedim umut dunyasi işte
Birprensannesi- Ebruebos insana değişik geliyor banada göbek cektir dediler aman o ne saçmalık dedim annem ikna etti birini buldum ve 4 gün boyunca göbek çekti bardakla yapıyordu ondan 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 3 sene olmadı ve doktorlar tüp bebek diyorlardı şuan oğlum yadins girecek ve 4 aylık hamileyim
tgbmerve Papatyam136 Dr mfk nin takviyelerinindeneyebilirsin aylık eş paketleri var hem sen hem eşin kullanıyor, sperm ve yumurta kaliteniz artıyor , vitamin degerlerinizde yükseliyor , bitkilerden hap ekstra si yapan bir kadın dogumcu Mehmet Fatih Karslı
Ebruebos Papatyam136 biraz takınca da olmuyor. Rahat olman gerek. Sağlıklı beslen sitresten uzak dur şartlama kendini bi de öyle dene.hayırlısı olsun.
Papatyam136 Ebruebos öyle tabi de bi kere hamile kaldım 35 hastalıkken karnımda kalbi durdu 3 sene oldu kaybedeli tekrardan çok istiyorum inşallah Allahım nasip eder
Lolopelo Canım ben c life macun ve süt maydonoz buharı ve koenzin coq 10 ile kaldım 5 haftalık şuan ama kese gözükmüyor dış gebelik riskim var . Süt buharını reglin bitikten 4 5 gün sonra 4-7 kez yap buharı bitene kadar Buhara temas halinde otur kendini sıcak tut ve arkasına birliktelik
Papatyam136 tgbmerve evet duydum zaten şu an doktorumun verdiği takviyeleri kullanıyorum bunlar biterse onu da denerim baktım da fiyatı biraz çok ama yapacak bişey yok
Birhayalimvr tgbmerve sizde adet gecikmesi yaptimi bende mfk yapti 12 gun oldu adet olmadi. Gebelikte yok sinirim bozuldu yan etkisiymis oyle dendi
Duygutsz Arkadaşım sadece süt olanı yaptı ama bi gebelik olmadı , bence doktor takibi hormon ilaçları ve hsg çekimi çok önemli . Hsg den sonra gebe kaldım ben çok şükür 🙏🏼 sporun da etkisi var bu arada
tgbmerve Birhayalimvr okadar gecikmedi 2 gün hadi olsun 3 daha fazla gecikmedi benim , biz 2 tane 3 aylık eş paketi kullandik
Busraa-aa Süt kürünün bende gebe kalmaya yardımcı olduğunu duydum ve inanarim da eskilerden gelen tedavi biçimi kuzenim yaptı ve bütün iltihabı gitti sonra doktor kontrolünde klomen hapı kullandı hamile kaldı şuan 1.5 yaşındalar ikiz bide
Bbkanne Busraa-aa bende yaptım daha önce 1 ay sonra hamile kaldım ama o düşük oldu 1-1 buçuk yıl düşünmedim bebek sonra yine o kürü yaptım 2. Ay hamile olduğumu öğrendim
Zzgee Ben şiddetli idrar yolu enfeksiyonu kaotigim da gorumcemin tavsiyesi ile yaptım buharina oturdum günlerce anlikta olsa kesti agrimi sizimi iltihabı atmaya yardımcı oldu ama tek.basina bir tedavi yöntemi değil hamile kalmak için. Sonrasında antibiyotik tedavisi gördüm bir ay ve hamile kaldım
Birhayalimvr tgbmerve bende es paketi kullandim canim sadece 10 gun ictim adet olmayinca biraktim 12 gun gecikmem var olamiyorum simdi gebede degilim sinirlerim bozuldu