Nagihanali66 Merhaba arkadaşlar ben 2bucuk senelik evliyim yurt dışında yaşıyorum Türkiye’den geldim ben 2 kez hamile kaldım ama ikiside başarısınız oldu ilk hamileligim dusuk oldu sonra 1 sene olmadı adetimin düzeni bozuldu dusukten sonra biz doktora gittik ama hiç bir problem yok dediler bi kaç kez kontrole gittik bana hap yazdılar onu kullandım ama o da dış gebe yaptı beni bana bunlar kanser hastalarinin kullandığı iğneden yaptılar bebek olsun ve düşsün diye 1. İğnede düşmedi 2. Kez iğne yaptıkları zaman düştü ve çık agrim oldu resmen yataktan kalkamadım ertesi gün doktora gittik bana yumurtamın tekini alacaklarını söylediler bizde istemedik reddettik bekleyelim dedik bebek düştü bekledik ben 3 gün hastanede yattim burda kolay kolay hastanede yatırmazlar gözetim altına aldılar neyse suan 8 ay oldu 3 Aydir adetim düzenli oluyor ve bu ay adetim bitti duan yumurtlama zamanindayim 1 gün durup 1 gün iliskiye giriyoruz ve benim Suan yumurtalılarım çok agriyor acaba tutunma mi oluyor bunu merak ettim bu 8 ay boyunca 3 ay çocuk yapmak yasaktı ondan sonra da denedik olmadı bebek ama duan çok istiyoruz insallah olur dua edin bana 💗 uzun oldu hakkınızı helal edin
Gokkusagivemucize Nagihanali66 benim yumurtlama gününde öyle karnım çatlayacak gibi bir ağrım oluyor. Belki de yumurtlama dönemi şu anda. İnşaallah hemen olur Rabbim sağlıkla nasip etsin 💟🎀
Smiley87 Nagihanali66 yumurtalama gününde kasık ağrısı oluyor canım bende de bazen oluyprdu . 1-2 gün sürüp geçiyor bu durumda . Çok şanslısın değerlendir 😬
Bendis Nagihanali66 Yumurta çatlayacağı zamanda ağrı olurmuş belki şuan çatlıyordur sen bugünde dahil 3 günü değerlendir bence 😊