meelooss Merhaba kızlar anne yanı beşiği olarak hangi ürünü tercih ettiniz hangi model daha kullanışlı oluyor bilemedim siz hangi modeli aldınız
Adenks meelooss elele madre anne yanı park yatak aldım henüz kullanmadık ama aşırı beğendim çok kullanışlı görünüyor ve de baya geniş
Adenks meelooss elele madre anne yanı park yatak aldım henüz kullanmadık ama aşırı beğendim çok kullanışlı görünüyor ve de baya geniş
ebrulina meelooss ben elele madre park yatak aldım henüz kullanmadım ama çok kullanışlı duruyor işimiz bitince de pratik katlayıp kaldırcam yeriniz yoksa veya kiracıysanız çok mantıklı
Deletedmom_85 Bende elele madre aldım anne yanı olabiliyor. Bugün geldi kurulumunu yaptık henüz kullanmadik ama bende çok memnun kaldım cok kaliteli, islevli bir yatak tavsiye ederim
Elffyns Elele madre aldık beğendim kızlar elele alanlar içinden çıkan süngeri mi kullanacaksınız yoksa ayrı yatak aldınız mı
Zekiye-clk Bende civilin ürününü aldım çok güzel henüz kullanmadım ama tavsiye ediyorum hem sallanıyor hem anne yanı hemde diğer odalara götürebiliyorsunuz ve uygun fiyatı