Afro-dit Zeynevi belimden girmisti sancı kasıklarıma ve bacak içlerine yayılan bir sanciydi sezeryan için yatış yapildigi gece normal doğum sancılarım başlamıştı hatta kızım karnımın tek tarafına toplanmıştı hiç unutmuyorum
Ayseee60 Tarif edecek bir ağrı bulamıyorum 🤣 bacaklarım yandı, belim kırıldı hatta tüm uzuvlarım paramparça olmustu onun gibi bir acı hatta daha da zorlandım deyim 🥹
nisanne Ayseee60 yanlış anlamayın ama bunları yazarken gebe olup henüz doğum yapmamış ve korkuları olan insanları da düşünseniz keşke
Melike_02 Ayseee60 keşke biraz kapalı bir şekilde anlatsaydınız zaten doğum korkum var bunları okuyup daha da kötü etkileniyorum
Ayseee60 nisanne bunun buraya yazıldığına göre her türlü cevabı görmeye hazır birisi var olarak karşımda diyedusundum herkesin acı eşiğinde başkadır yanı bunu zaten kıyas yapmak saçma
alparslangur nisanne gayette yanlış anlayabilir bence. Doğum yapmadım ve doğumun her türlüsünden de korkularım var,hiç hoş değil.
Anneoluyorumbb Çokda abartmamak lazım bildiğiniz her ay çektiğim regl ağrısı ağrılı sancılı olanlar hiç korkmasın sancıda birşey yok doğumun en zor anı doğru nefes verip ıkınıp bebeği itebilmek kesisiz çıkarmak🫣😩
269522 Melike_02 hiç korkulacak bişey değil ben çok canı az biriyim tabi ki çok kolay bişey değil ama regl ağrısının biraz daha şiddetli olanını düşünün belinize karnınıza yayılan bi ağrı ve düzenli Girip duruyor :) doğduğu an kuş gibisin :) Doğumdan sonra çoook rahatsın ağrı yok doğum yapmamış gibi :) hayatım da yaşadığım en değişik en güzel andı çok güzel bi tecrübe bence hayırlısıyla kucağına bebeğini almak en önemlisi tabi :)
Ayseee60 Melike_02 ben sorduğunuza göre bütün cevapları duymaya hazırsınız sandım. Şunuda ekleyeyim geçiyor ve o anları bile özlüyorsun gerçekten çok özel öyle olmasa şimdi ikinciye hamile olmazdım 🥰 acı ama Kısa zaman sonra kavuşma guzel olacağı için duygular karısık oluyor canım
busraseren1 Ya abartılacak derecede değil ama regl ağrısı gibi agri gelip gidiyor 15 dk da bir hafif hafif 35. Haftamizfayiz bu postu görünce tecrübeli annelere sorayım dedim doğum belirtisi olabilir mi?
Melike_02 Ayseee60 soruyu ben sormadım canım ❤️ ah ah inşallah son haftalara yaklaştıkça daha da bi korku giriyor içime. Rabbim tek nefeste kurtarsın hepimizi
yesilkahve Zeynevi en azından kendi yaşadığım sancıya göre cevaplayayım. Bence direk kendini ben geliyorum diye belli ediyor. Şiddetli bir bel ağrısı çekmiştim ben ve adet ağrısı gibi değildi çok farklıydı direk bu doğum sancısı diyebildim..
karanmom Zeynevi anlatılmaz gerçekten 17 saat çektim bebek kanala inmedi sezeryana alındım yakıyor karın altimi vurup geçiyor ama o kısa sürede ömrüm aşa geldi
nisanne Ayseee60 anlıyorum ama bu durumda hiç yaşamamış birisi olarak korkum tavan yaptı açıkçası biraz daha iyi yönlerini anlatsaniz bize de teşvik olsa keşke
Churcill Zeynevi ara ara gelen ve geçmeyen adet ağrısıydı benim için hareket etmek pek mümkün olmamıştı açıkçası o yüzden sancı zamanlarımı yata yata geçirdim 🤫