Nilbal72 o kadar doğru ki. Bazı şeyler elinde değil dikkat etsen de oluyor olacaksa. Ama günümüzde bu kadar artmasının birçok sebebi var. Ben normalde de ilaç kullanan biri değilim, korona aşısı da yaptırmadım. Korona döneminde kış ayında hasta oldum, doktor bi ilaç verdi, tam bir sayfa yan etkisi vardı, kullanmadım. Hastalık, balgam bi türlü geçmedi, ilaçla da geçmedi. Hacamat yaptırdım iki güne geçmiş fark etmedim bile.
Günümüzde hastalıkların bu kadar artması birçok şeye bağlı.. doğadan doğaldan uzaklaşıyoruz.. Her şey yapay hâle geliyor. Eskiden ninelerimizin yediği ekmek bile vitaminliydi. Kendi bugdaylarindan un, nişasta yapıyorlardı, ekmeği kendileri yapıyorlardı. Şimdiki bugdaylar gdolu , gluten basılmış, gluten hassasiyeti artmış, bağırsak florası bozulmuş, bu bile beraberinde birçok rahatsızlığı getiriyor. Hayvancılık üretim vardı, hep kendi yaptıklarını yiyorlardı. Şimdi yediğimiz hangi şey sağlıklı? Hazır paketli gıda, katkı koruyucu dolu.
Meyve sebze, tarım zehiri dolu
Bu arada bunlarda kullanılan bi tarım zehri aynı zamanda bi ilaç firmasına ait. Aradaki bağlantıyı siz kurun. Araştırınca ilaçların neye hizmet ettiğini de sorguluyor insan.
Ben her zaman doğruyu söyleyen, televizyona oynamayan, para verilince bilgisini satmayan Canan Karatay hocayı dinliyorum. Eskiden tvde görsem abartıyor diye düşünürdüm. Çünkü öyle yansıtıldı medyada. Bu arada tv medyasına da hiç güvenmiyorum. Canan hocanın söylediklerini tam dinleyince, evet doğru söylüyor dedim. Gerçekten doğru anlatıyor. Doğruları anlattığı için onlarca dava açılmış kadına.
Tükettiğimiz gıdaların tohumları da dışarıdan geliyor, hibrit. Gdolu. Biz en temelden bozmuşuz vücudumuzu. Şimdiden sonra nasıl toparlanırız bilmiyorum. Ama toparlanmamiz lazım. Arastirmamiz lazım.