Deletedmon_98 Kızlar selam busefer benim için değil 😂 halam 21 gün önce regli görmüş ve şuan mide bulantısı varmış az bir şey , reglisine de 1 hafta var daha böyle bir şey mümkün mü ? Yani mide bulantınız ne zaman başladı şüphesi doğru mu psikolojik midir
1palyaco Deletedmon_98 ben adetimin üzerinden 22gün geçince öğrendim . Tabi biraz adet düzensizliğim vardı.
Lavinia96 Deletedmon_98 benim de regli günümden 1 hafta kadar önce sabahları mide bulantım oluyordu. Herkes bana bunun psikolojik olduğunu. Gebeliğin ilerleyen zamanlarında ancak bulantıların başladığını kuruntu yaptığımı falan söylediler. Reglime 3 gün varken test yaptım negatif çıktı. Regli günümden 1 gün önce yaptım. Pozitif çıktı. Biraz uzun oldu ama🙏🏻🫶🏻
1palyaco Deletedmon_98 teşekkür ederim 🌸evet açıkcası mide bulantısı ara ara yaşadım hatta baş dönmesi falanda oldu . Aslında adet belirtilerim ne ise onları yaşadım ben .
YncaY Lavinia96 @Deletedmon_98 Bir yakınımda böyle olmuştu yani hiç belli olmuyor kimsenin belirtisine göre düşünüp kıyaslamamak lazım senin mide bulantıların erken başlayabilir bi başkask hiç midesi bulanmaz gebelik boyunca bi tanıdığım 7 aylık kusuyodu düşün
Lavinia96 Deletedmon_98 çok yoğun değildi sanki böyle saatlerdir aç kalmışım gibi bir bulantıydı. Kusturmadı hiç ama her sabah bu şekilde bulanıyordu. Çok teşekkür ederim 🙏🏻🫶🏻