EPervane 5 aylik cocugum var disi agriyodu mum koydugumda yalnislikla vajinaya sokmak istedim girmedi fakit agladi cocuk hic bisey de gelmedib , pediator vakdi soylediki bisey yok fakat cok ediseliyim , kimdese bu durum olmusmu? Cocukk jinekologu. Varmi .,
Maviev35 Olayı tam anlamadım ama doktor görmüş ve bir şey yok demiş… burdan doktorum diyen kimseye sakın çocuğunuzun özel bölgesinin fotoğrafını falan atmayın.
hayalim35 Yazılandan bişi anlamayan bn🤦♀️ mum diş vajina arasındaki ilişki ne olabilir biri anlatsın lütfen
Afro-dit Nurr_22_22 babaanneme fitil yapacaktım gaz sancısı için bana demişti ki yavrum sakın yanlış yere sokma o geldi aklıma şimdi ayyy Allah korusun küçücük bebeğe inşallah birsey olmamistir acaba o aceleyle mı vajinasına denedi fitili ne yaptı
Pamuk EPervane Çocuğunuz Diş çıkarıyor ve ateslendi. Sizde vajinasina yanlışlıkla fitil mi atmak istediniz poposuna atayim derken?
EPervane Pamuk meraba evet ilk cocugum cocuk aglayincada panik oldum , hemen cocuk doktoruna gosterdim fakat bilmek istiyirum cocuk jinekoloqu oluyomu ?
Esracigdem Pamuk sen nasıl bir kraliçesin ablacım yaa. Ayakta alkışlıyorum.👏👏👏👏 İlçelerin en ücra köşelerine gönderilen doktorların yanına tercüman olarak seni görevlendirsinler. Türkiye’nin varlıgını unuttugu köylerin veli toplantısına öğretmene yardımcı seni koysunlar. Bu nasıl bir zihin açıklığıdır. Vallahi tebrikler💓💓💓
summersu EPervane sanırım Azeri olduğunuz için Türkçe anlatırken sorun yaşadınız anladığım kadarıyla diş ağrısı veya diş dönemindeki ateş nedeniyle fitil uygulamanız gerekti makat yerine vajene ittiniz yanlışlıkla. Geçmiş olsun doktorunuz sorun yok dediyse problem yoktur. Hem birşeyde gelmemiş eliniz kaydı vs diye düşünüyorum veya stres yaptınız. Akıntı da gelmediyse sorun yoktur bence
ElayAysen EPervane Arkadaşlar. Üyemiz Azerbaycanlı ve tam izah edememiş. Çocuğunun ateşi varmış ve fitil koyucakmış poposuna. Yanlışlıkla vajinaya denk gelmiş. İnsanlık hali normaldir ola bilir kaymışdır felan. Endişelenmiş doktora sormuş bir şey yok demiş. Belkide sadece biraz yanından kaymışdır. Anne yani panikleyip abarta bilir. Bu kadar linçlemeye gerek yok. Zaten bilerek yapsa doktora yazmaz, burda bizlere sormaz. Hepimiz bir birimize yardımcı olmalıyız. Lütfen sayqı çerçevesinde yorum yapın 💚
EPervane ElayAysen tesekkur ederim tam izah verdiyiniz icin evet Azerbaycanliyim , doktora goturtum hemen kontrol etdi ve normal dedi sadece benim yureyim sakinlesin deye cocuk jinekoloqu var diye sordum , hemen ay etmeseydin ay sen nebicimsen , insanlik hali ve kimse benden cok bebeyimi sevemez anlayis yok
EPervane KuzeyinAnnesi10 sukur hic bi sikinti yok cok iyi zaten soyledim fitil gitmemis doktorada gosterdim sadece dahada yureyim sakinlesin deye cocuk jinekoloqu var mi sordum