Delidolu Benim gibi Karnı Hep Aşağıda Olan varmı beBegin HareketLerini Rahmimin icinDe Hissediyorum aşırı Aşagida Hiç Yukarda HissetMiyorum böyle Hisseden Varmı ?
Deletedmom_85 Delidolu göbek deligimin üstünde bazen sağ solda ustunde vs hissediyorum ama çoğu zaman göbek çevresi ve aşağısında benimde. Tam yukari çıkmış sayılmaz
Sedefkitir12- Delidolu benim karnımda asagı da ama asagıda hissetmiyorum ilk gebeliğimde de asagıdaydı karnım bünyeyle alakalı herhalde
Delidolu Deletedmom_85 işte Hiç Oralarada geLmiyo ilk Gebeligimde Böyle Değildi bunda şaşırdım aCikcasi
MelteM2cck Delidolu hiç takma kafana. Bende 22 haftalığım şu an yerleri geniş ve bebis küçük olduğu için rahat rahat geziyor icerde. İçini ferah tut. Enerjini hisseder bak. Hem duyuyorda seni. Sen iyiysen iyi bebeğin iyi ol mutlu ol
umrumdadegil Delidolu şuan göbek deliği hizanda biraz daha ilerlesin daha da yukarda hissedersin bir de her zaman farklı yerlerde hareket ediyor ben doktora dedim sanki alttan çıkacakmış gibi dedim normal dedi ayaklarıyla vuruyor dedi
Premsesko Delidolu şimdi bu konuyu ben açacaktım valla sen açmışsın baktım 😂 günlerimiz aynı seninle. Benimde aynı hep aşağıda kasıkta hatta bazen vajinama vuruyor gibi ağrı yapıyor.