Sudenaz0105 Altin23 onu da anlamış değilim çokta zayıf biriyim aslında nereme büyüyor çocuk anlamıyorum🤣 küçük bişey de doğmuyorum 3800 doğuyor çocuklarm😂♥️
dilaradoyan Beeyzanurr bağırsakla ilgili bir durum şişkinlik oluyor o haftalarda. Çıktığı zaman farkı anlıyor insan ☺️
Yorgunanneee21 Altin23 2. Ayında 5 aylık hamile gibi şişiyor karnım. İlk hamileliğimde de böyle oldu şuan 2.ye hamileyim yine erkenden çıktı karnım.
Elifdenizmtl Bizde 8. Ayımızdayız 5 aylık gebelere bakıyorum benim karnımdan daha büyükler. Toplamda 5 kilo aldık şu ana kadar🙃
Nur321 Boncukk123 aynen ya bir de ben emziriyorum gece ister istemez üstümüz açılıyor midem üşüyor onun da etkisi çok 😌
Boncukk123 Nur321 onu hic bilmiyorum belki benim de açılıyordur gerçi lavaboya cok kalkıyorum açılıyor mu üstüm uyurken bilmiyorum
Faide2147 Altin23 benim 15 haftalıkken çıkmaya başladı yani desen çokta zayıf biri değilim şuan 21 haftalık olcam dışardan tam belli hamile olduğum🤓
Petrichorers Altin23 evet şu an yuvarlanıyorum hahaha çok zor oluyor ben dikkat etmedim ama siz edin bence de ya
Nurumsun Benim çok erken karnım çıktı ama şişkinlik gibiydi. 12 haftadan sonra hamile karnı şeklini aldi.