Nisanyagmurum Ben özel kliniğe gidiyorum doğum ücretime 22 bin 10 u hastane alıyor dedi ayrı ayrı mı ödüyoruz özel hastanelerde de fiyat vermedi bilgisi olan varmi
Aykem Nisanyagmurum benım bildigim klinik farklı olacagınız hastanenin doğum ücreti farklı. Bende öyleydi
Minikperi Nisanyagmurum evet her yerde özel klinik doktoru ayrı hastane ayrı ücret talep eder. Genelde ikisi birlikte büyük şehirlerde 40 bin lirayı buluyor. Samsunda bi tık daha ucuz olabilir 🌸
Aayyss Nisanyagmurum bende özel kliniğe gidiyorum hepsini hastaneye ödüyorsunuz doktor parasını bize ay sonunda hastane veriyor dedi 22 bin şimdilik bizimkide
asell13 Doktorun parası ayrı hastane ayrı en son dr 20 hastane 10 istemişti tabi benim doğum mayısta o zamana 2 katı olur 🤷♀️
Gule1- Ben de böyle bir soru açmıştım sanırım. Ben de kliniğe gidiyorum doktora özellikle sormuştum bir fiyat vermişti ve ekstrası yok dedi kendi parası da içinde hastane fiyatının. Ama ayrı ayrı da olabiliyor sanırım siz doktora detaylı sorun
Nisanyagmurum Gule1- doktor ödeme vs ile ilgili sekerete yönlendiriyor gebeliğim riskli doktorumdan memnunum ama maddiyatta zorlamıyor değil
asell13 Nisanyagmurum perinatoloji doktoru olduğu için fiyatı normal buluyorum hastanede zaten adananın en iyi hastanelerinden doktorumda öyle
asell13 Nisanyagmurum evet canım 7. Gebeliğim 3 doğum 3 düşük yaptım yaşayan sadece 1 çocuğum var. Bu bebektede 9. Haftada yoğun kanamam oldu şükür 11+4 olduk ama yatarak geçiyor sadece wc kalkıyorum
Nisanyagmurum asell13 ahh ya Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah bakanın varsa yat 7 aydır yatıyorum ben zor ama geçecek 🥹
asell13 Nisanyagmurum hepimiz hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım 🤍 kız kardesşim var ağır işime annem koşuyor sağolsun öyle geçiyo günler