dilaraRecep mefo ahaha evet bende bir tame daha var 2 bucuk yaşında az çok o doğdukdan sonra geçen zaman gözüme geliyor hele kolik zamanları en çok gece uykusuzluklar zorlardı ozaman
dilaraRecep Yessiimm süt eskiden çok içerdim ilk çocuğuma hamileyken bunda maden suyuna taktım canım çekiyor resmen
Sadeceanne2 dilaraRecep benim ki geç. Döllenme. Olduğunu düşünüyor doktor 5. Haftada yım şimdi den başladı. Bulantım. Kalp atışı daha duyulmadı çok şükür yolk sac oluşmuş kese. Oluşmuş kalp atınca sürünürüm yine mide bulantısından
dilaraRecep Sadeceanne2 kendini şartlama bence ilk gebeliğimde ben hep kusardım günde kaç kere her gün doktor serum fln şimdi ikinci gebelikte kusmadım 2 3 gün kustum kaç kere bilmiyorum her gebelikde değşe biliyor belkide
Yessiimm dilaraRecep onuda ben içemiyorum midemi bulandırıyor 😂 deli gibi maden suyu içen hamile arkadaşım var sizde ondansınız demek 🙂
dilaraRecep Yessiimm evet çok seviyorum ama günde 2 den fazla zararlıymış o yüzden bazen 3 yapsamda genelde 2 .geçmiyorum 🥹😂
ikranurkutay dilaraRecep benimde 28 haftalık gün saymaya devam 🥰 30 haftalık olduğunda hazırlıklarla uğraşırım inşallah vakit dolar🤲🏻😅