Ozgeeex İlk gebeliğim 23+3 deyim normal doğumu daha çok öneriyolar ama asla yapamam diyorum sezeryandada ya uyanirsam ameliyat sırasında ya ameliyattan sonra çok ağrım olursa ya öyle olursa ya böyle olursa diye korkuyorum benim gibi korkan varmı ?🫣🥺
Sbry98 Ozgeeex normal olursa deneyin derim o an öyle bir güç veriyor ki Allah bebeğinizi de kucağınıza aldığınız zaman çok güzel bir duygu bende çok sıkıntıya sokuyordum kendimi nasıl yapabilirmiyim olur mu olmaz mı herşey olucağına varıyor Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Minnak6789 Ozgeeex Normal doguma müsaitseniz dogurun sadece sancı çekmek zorlayıcı bebek çıkarken ıkınırken o sancı bırden kesiliyor bebegın çıkması acı vermiyor.Dikiş olursada uyustryrlar hissetmiyorsun
Minnak6789 Ozgeeex öyle aman aman bi açım agrım yoktu bellide benm yoktu bi arkdsm otramıyrdu dogumdan snra hep ayakta dolanms dıkıslerı acımış ama bn otrydm yanda olsa kantoron yağı kullandm pansumanla bellide ondan yada yapı meselesi
Minnak6789 Ozgeeex ama tabiki 40 dan sonrada hemen tam manasyla normale donmedi bi ay sonra düzeldi ilişki vs