Sakakusu 28+1 haftadayız🌸Doktorum bebeğimin haftasına göre iki hafta önde olduğunu ve suyunun fazla olduğunu söyledi. Devlete gittim oda aynı şeyi söyledi. Enfeksiyonda var🤦🏻♀️ erken doğum olabilir dedi. Şeker ve hamuru hayatından çıkar dedi. Aynı durumu yaşayanlar var mı?
Pamuk Sakakusu Şekeri ve hamuru hayatından çıkarınca oluyormuymus. Pirinç,patates,meyve,makarna ve sayamadığım bir sürü şey gebelik şekerim var ama onun dediği gibi olmuyor. Dahiliyeye yonlendirmedi mi şekere bakmadı mi?
Tubayo Sakakusu cevaplamışsınız zaten beyaz ekmek havuç muz şeker kuru üzüm pirinç falan yemeyin hatta gebelik şekeri diyeti uygulayın bence hemen normale döner
Tubayo Sakakusu alışıyor insan. Ben mesela hamileliğim boyunca o kadar şey yasaktı ki hep açtım. Bazen çok ağrıma gidiyordu bir iki kez yasaklı gıda yedim kontrolde bebeğin suyu fazla diyete uymazsan kötü günler seni bekler denildi o laftan sonra ağzıma lokma sürmedim. Siz kesin hamurişi ve şekeri su normale dönünce ödül olsun diye hafta da bir yersiniz mesela
Sakakusu Tubayo Kendimi tutmaya çalışacağım inşallah. 28 haftadayım ve hiç kilo almadım oda aklımı karıştırıyor aslında. Diğer hamileliklerimde normal seyirde kilo almıştım.
Ozr42 Benim 25. Haftada suyumun fazlalığımın sınırda olduğunu bebeğin karın çevresi 1 hafta 10 günlük kadar önden gidiyordu. Şeker yüklemesi yaptım. Şekerim çıkmadı dediğiniz gibi hayatınızdan şekeri ve karbonhidratı bıraktım . Çok az tüketmeye çalıştım. Şekeri yüksek meyveler dahil yemedim. 28. haftadayım kontrole gittiğimde herşey normale dönmüştü. Ama gitmezsede sebebi bilinmiyormuş genelinin . Sadece yediklerinize dikkat edin.