Melikeergunbedir Hanımlar 14+2 de tahmine gittik, %90 ihtimal kız dedi. Yanılma payları var mı acaba böyle olup değişen oldu mu?
nurcan05 Melikeergunbedir 12. Haftada kıza benziyor dedi tahmin sadece dedi 16.haftada erkek dediler yanılma payı var mı dedim evet dedi cihazlar eski olabiliyor geldiğinde tekrar bakalım dedi net yüzde şu kadar net konuşmadı hala şüpheliyim detaylıda net emin olurum artık ☺️
Melikeergunbedir Raziyenurx kızdı dimi, erkek olsa çünkü gözükür diye düşünüyorum bende erkeği erkenden öğreniyorlar çünkü
Svl321 @“Melikeergunbedir” bende bugun gıttım 17+4 kız gıbı gozukuyor dedı kız demedı erkekte olabılır dedı
Melikeergunbedir nurcan05 muhtemelen canımm, seninde karışık olmuş ama bana 12 de kıza benziyor dedi 14 de gel dedi baktı %90 kız dedii
Eda3838 nurcan05 benimde devlet erkek olablr ama kordonda olabilr dedi, özel %60 kız olabilr dedi kalakaldk bizde öyle😂 göstermiyor yavrum bir türlü cinsiyetni
nurcan05 Melikeergunbedir senin kesin hep aynı konuşmuş birde benim öyle olunca detaylı ultrasonu bekliyorum artık 😅