Naviber Merhabalar , pazartesi beta hcg değerim 67 çıkmıştı. Çarşamba günü aile hekiminde kan verdim 59 çıktı. Bir haftadır halsizlik , bel ağrısı, kasık karın ağrısı var adet olacak gibi bir türlü olamıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı?
minigiminannesi03 Naviber kuzum aynı yerde mi verdin kanı büyük ihtimalle aynı yerde vermediysen değişik çıkabilir bence kimyasal gebelik yaşıyorsun
minigiminannesi03 Naviber ozaman ondan farklı çıkmış olabilir tekrar kan verirsen anlarsin eger düşüşte mi değil mi
minigiminannesi03 Naviber evet gecikebiliyor çünkü hamilelik kaygılıyor rahim ve tekrar verdiğinde mutlaka aymi yerde ver anlamak için
umrumdadegil Naviber kimyasal sağlıksız gebelik oluyor vücut atıyor onu beta normal düzeyine düşecek tamamen atılınca
minigiminannesi03 Naviber aynı yerde vermediğin için beklediği için orada kan yanlış çıkma ihtimali oluyor
minigiminannesi03 Naviber ve 190 ile öğrendim 400u gördüm dusuk oldu benim sebebini bilmiyoruz genetik test vereceğiz eşimle salı günü 2 ayda çıkıyormuş
Guldane32 minigiminannesi03 acaba hangi ilde vericeksinz kaç düşük yaptınız devlet 3 düşükten önce yapmıyormus galiba
momofmychildren Kimyasal gebelikte düşüş oluyor canım sonuç kanama oluyor ve sağlıksız gebelik sona ermiş oluyor
Guldane32 Naviber ben ağrı kesici içtim yoksa çok ağrıyordu pıhtı düşeceği zaman hiç duramıyordum ağrıdan