Selvihan01 Merhaba 33 haftalığım Bi kaç gündür sağ göğsüm çok sızlıyor ve bir kaç damla süt geliyor sizce nedendir? Böyle Bi problem yaşayan varmı.?
sonsuzmasalim Selvihan01 bazilarinda gebelikte gelebiliyormus bile, endiselenmenize gerek yok. Bendede 20 haftalikken cok sizliyordu doktorum demisti süt gelebilir endiselenme gelirse diye ama gelmemisti bende.
Devrannn Selvihan01 merhaba ben 17+2 gebeyim benim 2haftafir geliyor bazen elimle göğsümü sıkıyorum 4 5 damla koyu süt geliyor ve bazen sanki göğüslerim yanıyormuş gibi hissediyorum sordum çok normal dediler galiba sütümüz bol 😀🌙💕
E23ww Benim 12 haftamda gelmeye basladi kzuum sikma saki rahimin kasilmasina sebeb oluyomus ve dogumda ilk sut kolostrum o bebek icin cok onemli gayet normal
Selvihan01 Yani süt gelmesi rahmi uyarır falan diyorlar korktum bnde. Doğum falan başlamasından korktum:(
Gizemsongul Normal canim bendede 25 yada 26 haftaliktan beri geliyo masallah nazar degmesin. Meyve yiyince ozellikle kendiliginden akip geliyo. Kimseye deme sutum geldi diye nazar degmesin. Bide sakın sıkma goguslerini erken dogumu tetikler