Ebrusqa2 Kanımda antikor halinde çıktı bugün tanı koyuldu ve tedavi için antibiyotik tedavisine başladık. Doktor bebeğe geçip geçmediğini öğrenmek için aminyosentez testi istedi. Çok korkuyorum. Bebeğe etmi etmiştir diye. Bu konuda dikti olan var mı
Sadeceanne2 1garipanne 🫣bacım yaaa takılma o kadar biz öyle okuduk anladık zaten Ciddi bir durum korkmuş anne bilginiz var ise içini rahatlatın ne korku ile yazılmış Belli ciddi bir konu bebekte sakatlık tan tut bir sürü soruna sebep olabilen bir bakteri
1garipanne Ebrusqa2 benmde antikor yüksek cıkmıstı, cok gecmiş olsun doktorunuz sizi yönlendirir amniyosentez yaptıranlarda var. Allah büyüktür oyuzden uzulmeyin bebekte etkileniyor
1garipanne Ebrusqa2 antikor degerim yüksek oldugu için doktorum bebege gecme ihtmalinin olmadıgını söyledi. Yaptırmadım amniyosentez, Üzülmeyin rabbim saglıkla dogurmayı nasip etsin.
1garipanne Jsjkskklsls kedi ve kedi dıskısından, yada iyi yıkanmamıs sebzelerden, ciğ etten vs bulasan bir enfeksiyon. Hamilelik sırasında bu enfeksiyonu almak biraz sakıncalı
Zehra_deniz Ebrusqa2 aynıları bende de var. Sizinki gibi . 30 haftalık olduğu için bebeğe geçip geçmediğini anlamak için sıvı almak lazım dedi . Sıvı alsak bile bebeği aldırmayacaksan yapma doktorum bana dedi. Tek çare dua. Bende 1 ay oldu hala antibiyotik kullanıyorum . İnşallaj bebeklerimize bir şey olmaz sağlıkla kucağımıza alalım
Ebrusqa2 Zehra_deniz yeni mi öğrendiniz. Bu şekilde olup dunyaya sağlıklı bebek getirenler vat mi araştırıdiniz mi hiç
Ebrusqa2 Zehra_deniz 19+2deyim bir yandan testi yapmak istiyorum bir yandan istemiyorum. Anormal bisey çıksa bile ben vazgeçemem ondan. Ama çok üzülüyorum