guneyff Kızlar Üsküdar hospital Türk de Rabia hanıma detaylı ultrason yaptıran var mı memnun kaldınz mı
Kubragnssvr63 guneyff 2 hafta önce ben yaptırdım. Harika bir doktor ilgisi alakası anlayışı herseyiyle dört dörtlük diyebilirim
Edaerdem5203 guneyff 1 hafta önce ben yaptırdım iş ahlakı ve işini severek yapan bir hoca kendisi Aldığı parayı ise sonuna kadar hakediyor şüpheniz olmadan gönül rahatlığıyla gidip yaptırmanızı tavsiye ederim
Birgirisimcikadin guneyff geçen hafta cumartesi yaptırdım ,zaten kendisini de buradan bulmuştum, o kadar memnun kaldık ki ,tek tek gösterdi, açıklama yaptı, çok güler yüzlüydü, işini severek yaptığı o kadar belli ki , gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
MelteM2cck guneyff geçen hafta gittim. Mükemmel bir doktor harika bi muayene oldu. Keşke doğum doktorum olsa
Kubragnssvr63 ipeklinaismom 865 tl ye yaptırdım. Randevuyu ben baya önceden almıştım ama 1 hafta önceden ararsanız istediğiniz zamana ayarlarız demişlerdi hayırlısı olsun sizin için de inşallah 🙏❤️
77Bebek35 Kubragnssvr63 bu fıyat gercekmı ya detaylı dedıgın 24 25 haftada yapılan dimi organlara bakılıyo ben bı kac yerde sordum 3 4 bin
ipeklinaismom Kubragnssvr63 çok iyi gerçekten ben İstanbulluyum şuan Muğla’da yaşıyorum burda detaylı yok antalyaya yada merkeze gönderiyorlar 1250 den başlayıp 2 yu geciyo rakamlar hep
Kubragnssvr63 77Bebek35 20 ile 24.haftalar arasında yapılıyor. Fiyat gerçekten diğer yerlere göre çok çok uygun gerçekten bende hep yüksek fiyatlar aldım öneri ve duyumlarim üzerine buraya gittim çok ta memnun kaldım gerçekten harika bir doktordu işlemi yapan doktor
2erkek1kiz 77Bebek35 22. Hafta son diyorlar 19-22 arası yapılıyor benim tercihim Prof olmuştu şişlide özel muayanesi var Prof Dr Aytül Çorbacıoğlu muayenesi 2600 tl ama çok güzel ilgılenıyor yani benı 2 defa çağırdı bebegın heryerını görmeden de asla bırakmadı ve turkıyede ilk 3 te olan bir perınatolog benim kızım da kalbinde anomali yi o tespit etti birsuru hastane gezdım herkes mi tanır hocayı Aytül Hanım çok erken görmüş vs dediler hep ben çok memnun kaldım onun sayesınde şimdi çam Sakura şehir hastanesin de Perinatoloji bölümü ile devam ediyorum 2 haftada bir çağırıyorlar doğumumu da orda yapıcam bebegım doğar doğmaz ameliyat olabilirmiş inş olmaz ama en azından doktorları çok iyi diye tercih ettim bunların hepsini önceden Öngören kişiydi diyebilirim bir araştırın 💕
sultanssa guneyff bende burada gorup randevu alip gitmistim 3 4 bindi hep sordugum yerler gayet guzel temiz hastane doktoruda iyi