GamzeYlcnr Kızlar 27 haftalık hamileyim. Karnında bebek dalgalanmaları dışarıdan görünme kaçıncı haftada başlıyor acaba bilenler var mı ? ☺️
sonsuzmasalim GamzeYlcnr bende 25 haftalikken belli olmustu ama insandan insana degisiyor bide plasentanin nerde olduguna bagli🙈
Semaburak GamzeYlcnr benimde öyle dışardan çok belli olmuyo canım birkaç kez denk geldim 27+5 iz içerde fırtınalar kopuyo ama dışarı yansımıyo 😂
Faile10 23 haftaya girdiğimden beri belli oluyor dışarıdan hatta ilk baş noluyor diye korktum epey, sonra baktım benim sıpaymış😂
GamzeYlcnr Benim çok belli olmuyor daha ya😕 hissediyorum hareketlerini ama çok dalgalanma görmüyorum neden acaba 😕
defnekrbg GamzeYlcnr kişiden kişiye değişiyo kilodan da farkedebilir mesela ☺️ Benim 28-29 da tam belli olmaaya baslamıstı
Lila Merhabalar arkadaşlar 23+3 haftalığız içeride durmuyor beyefendi Ama dışarıdan belli olmuyor çok asagida göbeğim de asagida anlam veremedim eşim gece elini koyuyo 5 dakkaya kadar kıpırdamaz hemen öncesi ise sanki açılın ben geliyorum dercesine asagiya baskı yapıyor 5 dk sonra eşim hareketetigini hissediyor hatta kafasını karnımın altına dayayıp çok su dalgalanması gibi ses geliyor bazen diyor ama çok asagida gerçekten var mi ben gibi acaba???