Midwife10 Adalat kullanan arkadaşalar günde kaç tane kullanıyorsunuz ,haftanız kaç? Ve yan etkisi olduğunu söyledi mi doktorunuz ?
Pamuk Midwife10 Günde 1 tane kullanıyorum 17. Haftadan beri. Hiçbir yan etki yaşamadım.Nidicart çok ciddi yan etki yapıyormuş o yüzden doktorum bunu uygun gördü
Bsrblr Midwife10 ben bunu tansıyon ılacı olarak kullanıyorum günde ıkı sıze ne nıyetle verdiler bu adalatı
hopefortomorrows Midwife10 32. hafta nstde sancı çıktı diye verdi doktor. Daha bir tane aldım ama sabaha göre kasılmalarım azalmış gibi hissediyorum. Akşam tekrar başka bir hastaneye gideceğim bakalım ne olacak. Durduracak mı sancıyı
EbruBoluKaya 35+1 de başladım günde 1 tane bugün 36+3 haftalık olduk bende ayaklarda aşırı ödem yaptı 1 haftada 3 kilo almışım tartıya göre. Bugünde ağrılarım var diye durdurmak için serum verdiler 2 tane ama durmadı yatış verdiler 3 gün takip edilecek
EbruBoluKaya Pamuk ay banada adalat ödem yaptığı için şimdi nidicard verdi doktor eşim eczanede alıyor hastanede yatıyorum oda yan etki yaparsa yandım
EbruBoluKaya Pamuk çarpıntı hiç yapmadı bende ama ayak bileklerinde ve ayaklarda ödem yaptı bende ondan olduğunu bilmiyordum 1 haftadır kullanıyordum bugün kontrolde sordum adalat yapar dedi doktorum
Midwife10 Bana doktorum günde 6 taneye kadar kullanabilirsin çok olunca dedi rutin de 4 kullanıyorum çok geldi ya herkes genelde 2 kullanıyor :(
myangelson Bsrblr genelde kasılma önleyici erken doğum riski için kullandirtiyorlar. Ben de hastanede yatarken kullandım doğum sancılarım ve kasılmalarım olduğu süre günde 1 kere kullandirtti doktor. Ayriyetten tansiyon ilacı da kullanıyordum ama bana tansiyon ilacı olarak kardiyoloji alfamet vermişti
myangelson Bsrblr ben sabah akşam kullanıyordum. Alfamet i tedbiren başladılar 19. Haftada bir kere tansiyonum yukseldi kusma baş ağrısı yüzünden nişanım geldi açılmam oldu acil serklaj oldum o sebepten dolayı doktor tekrar bu riski göze alamayiz diyerek başlatmıştı ama çok da şart değil kullanman diyordu