Alir Melike_02 Bende dün çatı muyenesi yaptım ve kanamam oldu. Sonrasında da kahverengi lekelenmelere döndü. Dün bi başlık açmıştım herkes normal dedi ama insan bi tedirgin oluyor tabi🫣
caparjunior Melike_02 bende hiç bir sey gelmemişti🤷🏼♀️bence doktora söyleyin içiniz rahat etsin ben duramazdım doktora gitmeden
minik-02 Melike_02 çatı muayenesini ilk hamilelikte yaptım ve sonu gelmedi erken doğum başladı özele gittim bir daha kimse bakmasın dedi devlette olmuştum çatı muayenesini ve bildiğiniz bir kaç kişi baktı sonra özele gitmeye karar verdim o günden sonra ama iş işten gecti
Melike_02 Alir evet ya biliyorum ama insan yine bi tedirgin oluyor. Çarşamba günü oldum çatı muayenesi bugün idrarla karışık kan geldi idrarım kanlıydı
EbruBoluKaya Çoğu kişide oluyormuş. Ben geçen hafta 36+1 de oldum ve bugün 36+3 de oldum benim sadece kontrol ettiler çok zorlamadılar o yüzden leke yaşamadım ama çatı muayenesi sonrası çoğu kişide leke geliyor
Melike_02 caparjunior çatı muayenesinden sonra kanama oluyo doktorum bizzat söyledi ama ben yine tedirgin oldum lekelenme şeklinde değildi oyuzden
RabiaBadem Melike_02 evet çatı muayenesinden sonra bende de kan gelmişti. Normal olarak görüyor doktorlar. Ama sen sıklıkla gelirse doktora görünmende fayda var canım