Kızlar selamlarr 🥰
Benim ilk çocuğum normal doğmuştu. Hatta son anda onda da sıkıntı olmutu zar zor çıkmıştı. Bu gebeliğimde 39+3 de hastaneye kasilmam var diye gittim bana gebe servisine yatırayım doğum başlarsa doğumhaneye gidersin yoksa yarın taburcu olursun dedi doktor. Bende yatış yapmayayım ev yakın bişey olursa gelirim dedim. Akşam 7 8 civarı bebeğimin hareketleri azaldı acile tekrar gittim başka doktor vardı bebeğin suyu sınırda hareketleri de azalmış doğumhaneye yatış yapalım suni verelim dedi. Bana suni sanci verilmeye başlandı açılmam başladı 3 cm açıklığa geldim ebeler normal nst kontrolü için geldiler bı baktılar çocuğun kalbi 70 lere kadar düşüyor. Hemen doktora haber verip beni apar topar ameliyathaneye aldılar. Önce belden altını uyusturucaz dediler iğneyi yaptılar yatırdılar ama gerçekten tam uyusmadan başladı doktor. Çocuğu çıkarırken o kadar acı hissettim ki dayanamadım direk uyuttular beni. Bununda normal olmasını çok çok istemiştim o kadar korktum ki ameliyathanede. Öyle böyle minnoşum doğdu. Evet sezeryan zormuş ama sadece ilk kalkış ve aynı şekilde oturup kalkarken yatarken ederken zorlaması zor oluyor. Onun haricinde evimize geldik bugün çok şükür toparlanıyoruz ♥️