Kelebekmisaliihayat BirazbundanBirazondan1 sürekli ve fazla yemek etkiliyor olabilir mi? Sonuçta her şeyin fazlası zarar. Sanırım her annede her bebekte aynı olmuyor. Bebekten bebeğe değişiyor galiba . Artık bebeği tanıyarak tecrübe edeceğiz. Hakkımızda hayırlısı 😊
BirazbundanBirazondan1 Kelebekmisaliihayat doğru söylüyorsunuz. Abartmadan yemeliyiz. Dediğiniz gibi deneyerek öğreneceğiz
Matmazel006 Turşu prebiyotik bı besin ve çok yararlı niye zararlı olsun hastalanmayancocuk var Instagram’da onun sayfasına bakın gaz yapan şeyler baklagil turşu yoğurt değil basit karbonhidrat arkadaşlar.🤓🥲
cokkasmabeabi Kelebekmisaliihayat 4 aya kadar falan sanırım. Ya bence hiç gerek yok. Azcık kimyon çok iş görüyor aşırı gazlı bir bebek değilse. Esirgeye esirgeye ömür mu geçer.
Kelebekmisaliihayat cokkasmabeabi 4 ay da fazla be bacım. zaten hazir paketli gida ttüketmiyorum. Her şeye dikkat ederim, gaz yapacak diye yemezsem herhalde bir şey kalmaz geriye .kimyona pek alışkın değilim ama işe yarıyorsa denerim
cokkasmabeabi Cerennx yok kimyon gaza bire bir. Çayı yapılıyordu netten bakarsınız. Ben yemeklerin içine katıyorum azcık
cokkasmabeabi Kelebekmisaliihayat tat verecek kadar koymam ben de. Çay kaşığı ucu falan yemek pişerken. Dediğim gibi benim bebek gazlı değil ama. Oğlum çok gazliydi. Ona emzirmeden mememe çörekotu yağı zeytinyağı karıştırıp sürüyordum öyle emiyordu. O şekilde rahat tuvaletini gazını yapıyordu.
Kelebekmisaliihayat cokkasmabeabi Allah anaların yardımcısı olsun. Anamı anlamaya başladım, anların hakkı ödenmezmiş