_Hulya7106 Merhabalar 17+4 üz ve bugün ayağa kalkıp yürüdükçe adım attıkça rahimde vajinada ağrı bıçak batması gibi hissediyorum zorluyor beni hu haftalarda bu durumu yaşayan var mı acaba anormal bişey mi 😫
Nur_budak _Hulya7106 o haftalarda yaşamadım ama 35 haftalık hamileyim 2 haftadır yaşıyorum rahim büyüdüğü için diyorlar genelde
Lamraaa _Hulya7106 benimde 20. Haftadan beri var canım vajina ağrısı bazen oluyor bazen geciyo doktor normal olabilir dedi
1sadeturkahvesii _Hulya7106 17+5 im bende de oluyor doktorum rahim büyümesine bağlı ve normal dedi yumruk kadar bir organ yakında kaburgalarının altına kadar büyüyecek o yüzden oluyor demişti
_Hulya7106 Nur_budak senın haftan gayet normal bence canım doğum serüvenıne yaklaşmış durumdasın bebek baskı yapıyordur o haftalarda olduğunu duyuyordum ama bu haftalarda yaşanır mı hiç bilmiyorum ve tedırgin oluyorum🙁 umarım bi sorun olmaz
Nur_budak _Hulya7106 normaldir bende çok değişik şeyler yaşadım o haftalarda bişey olmadı Allah’ın izniyle sizde korkmayın 😊
_Hulya7106 Lamraaa evet bazı günler hiç yaşamıyorum bazı günler gün boyu oluyor şuan kaç haftalık oldunuz peki siz ? Amin canım benım inşallah sağ saglim kucağımıza almak nasip olur inşallah 🙏
_Hulya7106 1sadeturkahvesii ben de halen bi kaç gün daha ilerlerse doktoruma yazacaktım demekki olabilen birşeymiş arada hiç olmuyor bazı günler şiddetli oluyor çok teşekkür ederim rahatlattınız biraz olsun🥰
_Hulya7106 Nur_budak şuan lac Nur_budak çok teşekkür ederim rahatlattıgınıx için rabbım sağlıkla aldırsın kucağınıza inşallah 🤲🏻