minikcivcivim Kanalize bende de aynı ya bende kültür verdim temiz çıktı bu haftaya kadar normal di ama şuan fazla akıntı oluşmaya başladı, akıntı bebeğe zarar vermez değil mi
Kanalize minikcivcivim enfeksiyon yoksa vermez diye biliyorum ama yinede takip edin aşırılaşırsa su da olabilir yada nişan
Seyma2255 Meryem-H bende 39+4 olucam yarın ama yalancı kasılmalar hariç birşey yok bunaldım artık ya doğurup hafiflemek istiyorum valla ilk kızımi 39+3 de kucağıma almıştım
Sareee Bnde 36+5 oldum artk her hafta gidiyorum kontrole ikinci gebeligimm ve aşırı baskı yapıyor ayağa kalkınca haftaya kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek
Balannebalcocuk Hafta planlı sezeryan için gün bekliyorum doktorumdan. Sadece tahminen 30 Kasım 1 Aralık alırım dedi. Ben erken de alsın istemiyorum. Ama bebek de biraz iri sıkıntıya girsin istemiyorum. Karmaşık duygular.. analık.. psikolojim yerlerde 🥺🥲
Betustrkmn Smhaa_61 bende tam 38+0 oldum. Dünden beri alt tarafıma baskı oluyor kanala yerleşti demekki kafası diye düşünüyorum. Pazartesi kontrolüm var bakalım
3prens1prensesmom Kanalize 35+1 canim 🥰 dogurmak benim icin suan en iyi olani genelde her posta yaziyorm zaten 1 yasinda bebegim var gebelikle cok zorluyor☺️
Kanalize 3prens1prensesmom takıldım sakın yanlış anlamayın rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize de sizinde az kalmış 38. Haftanın en sevdiğim yanı bu hafta doğuracak olmam gerçekten
Smhaa_61 Kanalize Anladım cnm günün belli en azından 🫢Bende normali bekliyorum ama çatı muayenesi yapacak çarşamba gitcem bende bakalım nolur .Belimde ağrıyor ağırlık çöktü 🥹
Bbbsr Kanalize benimde dün gece cok fenaydı aşırı tuvalete kalkıyorum karnımın ilk doğumdaki dikiş yeri acıyor aşağa doğru baskı oluyor 37+4
Dilara1s sevgdemr5 benim sezeryanda günüm bitti 37 olunca normal şartlarda sezeryan olabiliyormuş ama biraz daha bekleyelim kilo alsın dedi doktor 15 şinde doğum var