Birbebek Bbbsr sizinde çok az kalmış 😂 benim ilk gebelik ama bebiş makat gelişli dönmedi kolay kolay da dönmez dedi ama 39 da alacak erken almak istemiyor doktor
Birbebek fizikcianne hayırlısı ile gelsin inşallah sizin doğum pozisyonunda mı peki benim makat geliş li çok zorluyor bu durum
Birbebek busraayksll sen de benim gibisin 35 bitiyor 27 kasıma verdi doktor tarihi benim de makat gelişli dönmemiş 🙄😂
Esraguvennn Birbebek kasımın 6 sında beklerken 2 sinde acil sezeryan ile doğum yaptım. 🥰 İnşallah sağ salim olur biter canım.
Birbebek Mervem_123 sağlıkla gelsin inşallah en zorlandığım süreç oldu son 3 ay ağrılar tuvalet sorunu yorulma uyku 😂
Merve171214 Birbebek İkinci hamileliğim 29 Kasım sezaryen olacak stres heyecan yok beni neyin beklediğini biliyorum yine aynı doktorum gözüm korkmuyor ama 2 yaşında bir oğlum onunla nasıl olacak tek düşündüğüm o
Tugceleventsoy Birbebek benimde 13 kasımdı doktorum 9 kasıma çekti bebek 2 hafta önden gidiyormuş kendi isteğimle spinal sezeryan olucak inşallah ama sanki günler durdu hiç geçmiyor
Tugceleventsoy Birbebek son adet tarihime göre 38.haftama girmiş oluyorum doktorumun dediğine göre onun hesabı bebek gelişimine göre 40.haftama girmiş oluyormuşum
zynpkrhsn1 Birbebek sanırım sezeryan olacagim 37+0 olduk bugun pazartesi muayenem var doktor sezeryan olursa 15 kasım 20 kasım arası alacagini söyledi :)
Nuresalo633 Birbebek 33.haftamdayim suyum sınırda ve nst bugün 3 kez çekildim perinatoloji göründüm bebek hareketlerini takip ediyor doktorum bakalım gün hiç belli değil ☺️🧿
BirVeraAnnesi35 Birbebek 17 Kasım istiyorum ama bakalım kısmet olacak mıı🥰🥰 hareketleri bazen sert bazen ağırdan oluyor ama bakalım suyumuz dahada azalmazsa vaktinde sezaryen olurum inş🙏