Herkese merhaba burda birçok doğum hikâyesi okudum 9 ay boyunca iyisiyle kötüsüyle fikir oluşturuyordu kafamda bende 18 ekim 38+2 haftalık hamileyken kontrole gittim nst de 100 ün üzerinde sancım vardi açılmama bakıldı 3 cm di hemen yatış yapılıp doğumhane ye gönderildim herşeyden o kadar habersiz ve korkuyordum ki hiç beklemediğimiz bı andı gittim eşimle beraber yatisi yaptık ben soyundum önlük varis çorabı vs giyindim ve sancimi çekmeye başladım artıyordu sürekli sancım acilmam 6 cm yi buldu saat 4 te girdim saat 9 a kadar 6 cm olmuştu doktor sürekli olarak alttan muayene ye geldi canım çok yandı yaklaşık 20 kere alttan muyane edildim artık doktira yalvarıyordum muayene etmeyin diye en son saat 9 da bı kere daha alttan muayne edildim ve doktorum doğum ilerlemiyor dedi hemen sezeryan dedi yoksa bende bebekte riske düşecektik çok korktum ameliyathaneye aldılar uyuşturdular belimden aşağı ama hissediyordum bacaklarımı sadece sıcaklık vardı kesmeye başladı doktor ben 4 kat kesik hissettim direk bağırıp söyledim hissediyorum diye 10 saniye ic8nde uyuttulur beni hiç bişey hayirlamiyorum o anla ilgili saat 11 .50 de ameliyattan çıktım odaya alındım ama kendime gelmiş deyildim çok şükür toparlandım şimdi bebeyim kucağımda zor du ama herşeye değerdi varsa merak ettiğiniz bişey sorun Allah hep9nize saglikla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰❤️