Aysnrclk Selam kızlar ben 19 +3 günlük hamileyim ama sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum daha önce yemediğim kadar çikolata yemek istiyorum .Bu neden olur normal mi ?
Firstmomfirstchild Aysnrclk ayni sekilde, her gün kendimizi tatlicide buluyoruz.. cesit cesit tatlilar.. hep kendime “bak bebişin tastatlı olacak” derim. 😇 hicbir sey olmaz. Afiyet bal seker olsun
Denizs16 Aysnrclk 25. Haftadayım bende maalesef tatlı aşeriyorum sürekli tatlı yeme isteği oluyor. Şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür sıkıntı çıkmadı her zaman bununla ilgili olmayabiliyor tabi bebişler istiyor sanırım 🥰
busraakurt52 Valla bende böyleyim ya evde hep tatlı olsun istiyorum hep tatlı yiyimm 37 den sonra turşuya döndüm😂
Aysnrclk busraakurt52 yaaa turşu muuuu Allahım ya valla çok garip her bulduğum tatlı şeyi Yiyorum 😅😅🤭
Aysnrclk Firstmomfirstchild Ay teşekkür ederim canım sanada afiyet bal şeker olsun dimi Bencede öyle tatlı tatlı bebişlerimiz olsun İnşAllah 🥰🥰🤲🐣
busraakurt52 Aysnrclk evet sürekli salatalık , fasülye turşusu yiyorum son haftalarda olacak iş değil ödem ve tansiyonu etkiliyo maaleseff🙈🙈
Aysnrclk Serendipty Çok değişik geldi bana 😅normalde çikolata yiyen birisi olmadığım için ama yalnız değilmişim
Aysnrclk Denizs16 çok şükür sevindim bir şey çıkmamasına evet aman aman bebişler istesinde önemli değil 😍
Petrichorers Aysnrclk ben hamile değilken de böyleydim zaten şu an kat ve kat arttı tatlı yemeden rahat edemiyorum yrmek yediysem arkasına hemen tatlı düşünürüm
NewMomm1 Aysnrclk 33+3 haftalık hamileyim tatlı isteğim son zamanlarda çoğaldı şeker yüklemesi yaptırmıştım şekerim çıkmamıştı normal galiba😂