Nazli_kalkn01 Hatice_Eliz45 12. Haftada bacak arasını açmadığı için kız gelebilir ama heveslenme değişir demişti 15 de kesin erkek dedi yani dün öğrendik erkekmis kesin olarak söyledi herşeyi gösterdi
Sedaerva Hatice_Eliz45 üzgünüm başından beri kız hissediyorum ama Dr yüzde doksan erkek dedi bazen gönlümüzden geçeni his saniyoruz demekki.hayirlisi olsun
Hatice_Eliz45 Busss123 bacak arasını görerek mi kesin dedi Nasıl yani özele mi gidiyorsunuz devlet mi
archerwoman Hatice_Eliz45 canım senin içinden erkek geçtiği için öyledir doktor 16 da bidaha baksın eline pipi vermiyorsa değildir
Abikardes12 Hatice_Eliz45 ay benim arkadaşıma hep erkek dediler düşün giya p.pisini görmüş doktor ve hep arkadaşımda kız hissediyordu hep diyordu 30 dan sonra kız olduğunu öğrendi şuan kucağında 8 aylık kız çocuğu var 😆
Alinimm2022 Abikardes12 neyi baz alarak söyledi acaba benim doktorum plasentanin konumuna göre söyledi sizinde mi o şekilde yoksa cinsel organını gördü mü
Tupbebekile Mmeelliikkee 14. Haftada %90 kız 16. Haftada %100 de erkek 18. Haftada %100 kız dediler . Hala muallaktayım şuan 20 oldum detaylıyı bekliyorum
50rbayvzz Hatice_Eliz45 Hatice_Eliz45 Ben erkek hissediyorum ama detaylıda doktor kız dedi. 13 . Haftada gittiğimde de kesin erkek demişti doktor. Sonucu merakla bekliyoruz 🥰
Gizem34tt Myasminn ne zaman oldu acaba bu olay 🥰 bende şimdi 20 haftalık oldum özeldeki doktorum kız gibi dedi devlete gittim o da pozisyon uygun değil dedi inşallah benimde değişir