Kızlar 39+2 deyim ama sancım yok nst de çıkmadı doktor suni sancıyla doğurtalım dedi. İlk bebeğimi kendi sancısıyla doğurmuştum. Neler önerirsiniz doğum başlaması içine
39+2 ama sancı yok
Kubralkakan bende 39+3 sancı bekliyorum doktor pazartesi kalmaz gelir dedi ama ses yok
Kubralkakan bence gozlemelisin ben 42 haftada dogurmuştum😅
Kubralkakan sanci vs yok niye doğurtmak istiyor ki. Ben 39+5 im sancim yok 3 cm acilmam var ama doktor yinede Suni verelim dogumu başlatalım demedi hala bence bir sorun yoksa bebekte 40 41 sorun olmaz
gunesmervee bende istemiyorum açıkçası. Öyle söyleyince kendimi hazır hissetmedim hiç. Şuan bel ağrım ve karın ağrım var. Alt bölgedede ağrı var. Doğum sancısı değil ama doğum da uzak değil gibi
Zeynooooooo bende bekleme taraftarıyım
Seldanur97 kızımda da tahmini bir zaman söylediler gerçekten de geldi. Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı
Kubralkakan bence kesinlikle müdahale ettirmeyin daha zamanı var bebeğin kendi gelmek istediği zaman gelsin müdahale ile değil doğuracağım güne kadar aşırı sancı çekmedim ben bel kasık ağrılarım vardı sadece bence sabırla bekleyin çok az kalmış zaten 🫶🏻
tazegebe58 umarım çok uzun sürmez kavuşmamız😍
Kubralkakan benimde alttan cok ağrım var ya insan hem dogurmak istiyor ama agri hissettikce içini korku kapliyor
Kubralkakan ben dün doğurdum☺️
Seldanur97 Yaa Hadi geçmiş olsun darısı bizim başımıza inşallah bende 39 a girdim tık yok.
Eda-ekici zamanını kendi belirliyor gerçekten ne zamn isterse o zaman geliyor
Seldanur97 kanala girmişmiydi acaba bebeğiniz ☺️
Seldanur97 Evet gerçekten öyle.
Bende 39+3 bir hafta önce bir cm açıklık 70 civarlarında sancı vardı doktor yürüdükten sonra açılman olursa yatıralım demişti ama açılma olmadı eve geldim dün gece nişanım geldi bekliyorum sabırsızlıkla hamilelikte zorlamaya başladı artık
- Düzenlendi
Kubralkakan bende 39+2 deymiş b3bek kg 3670 olduğu için Dr yarın yatişımı yapacak 2.5 cm de açılma var dedi bebek 6 gunde çok kg almis son haftayı beklesek normal doğum şansın kalmaz dedi bana
Kubralkakan cinsel ilişki oneriliyor erkegin sperimi dogumu hem kolaylastiriyor hemde başlatıyormus ebe bu abla söylemişti
Cansuu55 evet girmişti ben doğum yaptığım gün alttan çok muayne oldum sancım olduğu için en son 2 cm açıklığım vardı doktor eve gönderdi 3 saat sonra suyum geldi 12 saat sonra doğdu