Ozge07199 Merhaba annelerim 17 haftadayim bebegimin cinsiyetini ogrenemedim bağdaş kurmuş kendini göstermedi detaylı ultrasonda tam belli olurmu cinsiyeti
Nur_50 Ozge07199 olur canım cinsiyeti tavsiyem doktora gitmeden 1 saat önce çikolata ye öyle kontrol git ama detaylı ultrason çikolata yemeden gel demişti doktorum
BhrRzgr_06 Ozge07199 Ben ilk hamileliğimde ayrıntılı ultrason na kadar öğrenemedim hoş onda söyledikleri cinsiyette yanlıştı 😃
Ceylan-kocak Bizde 20+2 günlük olduk ve cinsiyetini ogrenemedik bacaklariyla kapatıyor dünde detaylı olduk yine gostermedi üstelik meyve suyu ve çikolata yememe rağmen😂🤦♀️
TinkiPinki20 Ceylan-kocak detaylı da organlarına bakılmıyor mu kızsa rahim oluşmuş olması lazım mesela ordan anlaşılmıyor muymuş 🤔
Cnsl6534 Arkadaşlar detaylı ultrason da bebeğin cinsiyetinin yanlış çıkma ihtimali var mı başınıza hiç geldi mi
BhrRzgr_06 Cnsl6534 Bizaat yaşadım bana kzım olacağı söylendi ayrıntılı ultrason da ama doğum sezeryanla oldu belden aşağı uyuşuk olmasa belki inanmaya bilirdim güzel oğlum 40 kı çıkana kadar penbe giymek zorunda kaldı 😃
Ceylan-kocak TinkiPinki20 bilmiyorumki organlarına baktı cinsiyete en son baktı bacaklariyla kapatmis goremedim bisey diyemem dedi