Minikperi Maral2024 7. haftada duymamıştık. Haftaya gel dedi 8 de de duymadık 9 da duymuştuk. Kızım 4 yaşında şuan
NazifesEnayAkup Maral2024 daha erken bn 7den sonra duydum .Hatta başka hastaneye de gittiğim de kese boş boş gebelik dedi alttan baktığı halde bnde hayır biz duyduk kalp atışını diğer hastanede dedim sakın korkma Alllah büyük biz şuan 28.haftaya gircez
Bsrblr Maral2024 9 a kadar bekliyorlar endıse etmeyın Allah büyük Benım ılk bebegımde 9 kadar bekledı ama olmamıştı kalp atışı aldı kurtaj oldum
sehrengiz_8 Maral2024 6+2 de gittim bende de aynı şekilde kalp atışı yoktu ultrasonda da izlenmedi hiçbir şekilde 7+1 de gittiğimde duyduk ve şu an oğlum 21 aylık
Sksjsux355-- Maral2024 benim de 6+2 de duydum karnimdan duymadik ama vajina yoluyla duyduk. Dert etme bazen erken olabiliyor
Eylulerva Maral2024 erken daha sakın kürtaj yapma beta hcg iyiyse bekle,bana aynı şeyi söylediler düşük olsun diye ilaç bile verdiler on gün önce ben kullanmadım ve çok şükür dün iyi oldupunu öğrendim biraz sabret ve dua et 🤲herşey iyi olur hakkında inşalah