Busakturk 38+0 bugün bir migde bulantısı ile yatıyorum sjsh cok sükür rahat bi hamilelikti hala da iyiyim
Bsr_0 Busakturk 36+5 bulantı ve mide yanmasıyla geciyo günler 😔 doğuma kadar geçer inşallah doğumda olmasa bari diye dua ediyorum sürekli 🙈
-Annem Busakturk 37 olduk bizdee 💙 Ama doğum şekli daha belli değil rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin tüm gebeş kaplumbağalara 🤰🏻☺️
Busakturk Bsr_0 ay gercekten hala migde bulantısı olması üzüyoo benimde ara ara oluyo bugün yogun migde yanması da alttan alttan vuruyo
archerwoman Bsr_0 36+6 yım aynen öyle hem mide yanması hem bulantı hatta bugün diş fırçalarken kustum
Bsr_0 Busakturk başa döndü sanki koku hassasiyeti bulantı mide yanması doğumda bulantı kusma yaşamayız inşallah en çok korktuğum şey bu 🙈 vajinada da batma var bugün neden oluyo acaba o sizde de oluyo mu
Busakturk Bsr_0 bebek büyüdüğü için dogumda yaklastıgı için baskı yapıyodur normaldir ama bende olmuyor
Ranadlbll Busakturk sabırsızlıktan ziyade bulantı kusma eklem ağrısı mahvetti beni🤭🤢 doğurayım da kurtulayım diyorum
AsELinAnneSi__ Busakturk 36+3 olduk tansiyon problemim başladı Çarşamba alabilirmis korkuyorum 37 haftalık olacağız 2500 du en son kilosu iki hafta önce sıkıntı yaşamayız inşallah 😢sağlıkla kavusalim 💕🤲
gunesmervee Busakturk 39+5 çişim ucunda geziyorum ve icerde sanirim amuda kalkiyor😁artık gerçekten zor oluyor son haftalar