Dilaradefe28 Teslimenursevil adetin geciktimi cok beyaz yeri belliyor cizginin benm biraz daha pembeydi ona ragmen baska teste cikmadi😥
CeydaST Teslimenursevil kan vermeye gider misin korkmuyorsan. Ümitlenme ama yine de ver. Ya da 2 tane daha test al yap bakalım kurumadan bak ama. Farklı markalar olsun
Hasret5506 Teslimenursevil ben kan ver derim bu testte yanılma olmaz pişman olma yoksada yoktur ama yinede ne olur nolmaz benimkide böyle idi 4 gün sorna aynı testi aldım pozitif cikti
Teslimenursevil myangelson yapar yapmaz değil dün yapmıştım yok diye koydum kenara bugünde kutuya atıcaktım çektim
Gulguzeli11 myangelson bu t1 t2 ne anlama geliyor, hangisi çıkarsa gebelik, üçü de koyu olursa ne oluyor
Dilaradefe28 Kuzum benm de 5 gun varken bu testle yaptm var gibi ayni boyle cikti baska test yqptm cikmadi
Teslimenursevil Dilaradefe28 benim 4 gün geçti uygulamaya göre tarlusal kullanıyorum şuan o yüzden yaptım testi tarlusal kullandığım için olsa net çıkardı zaten
Teslimenursevil karansmom_ 4. Gün gecikmemin ama uygulamaya göre ben düzenli olan biri değilim ve şuan rahim ameliyatı için gün vermelerini bekliyorum adet olmam lazm tarlusala başladım
myangelson Teslimenursevil hmm o zaman negatif büyük ihtimalle evet sonradan çıkan çizgiler genelde kuruma diye sayılıyor. adet zamanın gelmediyse gecikme olduğunda tekrarla olmazsa. Rabbim hakkında hayırlısını versin 🤲🏻
Kardelennn21 Teslimenursevil heee o zaman negatiftir canım kuruma çizgisidir Varsa 10 dk içinde çıkar silikte olsa
Dilaradefe28 Teslimenursevil bilemedim canm 4 gun gecikmeye buakdar silik olmamasi lazm ama insallah vardir
Teslimenursevil sweetmom_ keşke ama inanın artık ümidim yok değilde artık inanmıyorum siliğie felan ne zaman net çizgi olur o zaman evet hamileyim derim ben çok kez böyle olup ümitlendim sonrası hep hüsran yine aynı eminim ben
sweetmom_ Teslimenursevil benim net çizgiye de heyecanim yok artık. Geçen gün testim poztifti adetim geçeli 10 gün oldu kanda negatif. Artık çocuk hevesi kalmadı içinde ya.
ilayda_2309 Teslimenursevil canım benimde aynı senin gibi oldu ve iki gün önce adet oldum bende aynı senin gibiyim artık testlerde ki silik çizgiye inanmıyorum ümidim kalmadı
Teslimenursevil Dilaradefe28 ama işte düzenli adrt olan biri değilim uygulamaya göre 4. Gün gecikmemin
myangelson Teslimenursevil yukarıda okuduğum kadarıyla düzensiz adet oluyorsun. Yumurtlama zamanını biliyor musun? Veya yakın zamanda şeffaf yumurta akı gibi yapışkan bir akıntı yaşadın mı gözüne çarptı mi
Teslimenursevil CeydaST kan meselesine hiç girmiyim canım ya olduğuna dair bi umudum olsaydı şuan çoktan kan vermeye gitmiş olurdum testi yaptım sadece olmadığına eminim
Dilaradefe28 Benm gunumde 7si bende cok umutsuzum 😥 bekliyorum 2 gun once oldum gecen ay bakalm yine olursam 4 falan olurum herhalde