Haticelisa 2prensessannesi kayserideyim iki farkli dr gorundum bu hafta… yarin yine bi dr gidicem bakalim ne dicek olurmu olmazmi artik ona gore karar vericem bende🥲 suan tahmini 3700 diyor dr biri biiride 4000 gr diyor bakalim yarinki ne dicek🤣🤣
2prensessannesi Haticelisa bana da doktorum bu da 4000u gecer dedi ama özel bi ebem var doğal dogumcu o da sen kiloyu takma sancını bekle bi bakmışsın bi açılman olmuş doğmus dedi
Eymenmoms Mucizemm05 yaa ne güzel yurt dışında yapmış üst komşumda sezeryan istemiyor doktorlar dedi orda kesinlikle bizimkilerde saçda fazla ücret almıyor 2 3 katı insanlar ekonomik olarak sıkıntıda zaten sezeryan olurum daha iyi diyorlar
Yorgunanneee21 Mucizemm05 Bende hamileyim ilk doğumum sezaryen oldu. Normal istiyorum ama risklerinden de çok korkuyorum
Haticelisa 2prensessannesi vallahami ya bende o umutla bekliyorum inaninki ebeniz neler tavsiye ediyor aceba sunu yap dediginiz ne var
2prensessannesi Haticelisa bol bol yürü dedi daha haftam var diye son anları konusmadık ama hurma yiyin bol bol sancınızı bekleyin
Haticelisa 2prensessannesi ay hurmayida yiyemiyorumki ya cok tatli geliyor kesiyor🫠 doktorum izin verirde insallah arkadasimiz gibi beklerim sancimida kendi gelir hayirlisiyla🥲🥹
Mucizemm05 Yorgunanneee21 evet gerçekten başta çok korkuyordum ya dikiş yerim yırtılırsa diye yatamıyorum ama doktorum herhangi bir sıkıntı olursa müdahale edebileceklerini söylediler bende denemeye karar verdim her yerde ssvd doğum için araştırma yapıyordum çok az video bilgiler var
Buscannn Ne güzel darısı başıma inşallah bende bu hafta doğum yapacağım nasip olursa ssvd ile ama eski sezaryen dikiş yerimde incelme var sizde durum nasıldı acaba
Mucizemm05 berna-24 keşke yaptıran olsa da yapabilseyseniz maalesef Türkiye de ssvd çok desteklenmiyor baya aralarında yıl varmış çok iyi
berna-24 Mucizemm05 evet 3 yıl önce bı kaybım oldu onu normal doğum olarak kaybettim 16 haftalikti şimdi 7 yıl olunca acaba olur mu demekten alikoyamiyorum kendimi
Haticelisa Mucizemm05 aynen canim 12 saat kendi sancimi cektim acilmam 3 cmde kaldi daha fazla dayanamadim emelol cok sagolun malesef normal olmadi acilmam olmadi 12 saat kendi sancimi cektim