Fasi Cumartesi teyzemin torununun düğünü var 3 aylık bebeğimde eşim çalışırım belki bebeklede gidemezsin kapalı alanda düğün calışmasamda gelmem ben evde bebeğe bakarım dedi yeni doğan bebekle herkes heryere gidiliyor bebekle gitsem hasta olur mu sizce
Meryemim_ Fasi Allah her zaman dugun dernek nasip etsin arkadasimin oglunun yasina gittim 3gun 4.gun bebeyim yatak dosek hasta oldu ve hala iylesemedi nasil oksuruyor Allah gostermesin bir daha dikkatli ol derim canim
tugcesakzci Fasi canım normalde gidersin bişey olmaz da bu ara salgın var enfeksiyon kaparsa sorun yaşarsınız.
sevaldqn1 Fasi bence bu kadar salgın varken bebeginizle.gitmeniz pek dogru olmaz gibi eşiniz bakacağını demis güzelce bu fırsatı değerlendirin☺️
Melike_4949 Fasi yenidoğan bebekle düğüne gitmeyi verin bir zahmet 😐 siz gitseniz size bulaşır bir buçuk haftadır gribiz hamileyim
Fasi Melike_4949 Yeni hamilesinn doğumdan sonra anne ne kadr sakın stresi az ollursa sutu ona gore oluyor azalıyor zamanla sut o donemlerdeym tavrınız sertce bu arada anne geıp olunca bebeğe gecmıo sık sık emzırdıgınızde dogum yaptıktan sonra tek bakacaksanız anlarsınız
daiyslove Fasi bizimde teyzemizin kızının düğünü var dı yazın bebeğim 3aylıktı. Çok şükür bir sıkıntımız olmadı ama bu aralar salgın var ya isterseniz gitmeyin bebeğinizin sağlığı daha önemli ben geçen hafta dışarı çıkartım 3 gündür çok öksürüyo burnu akıyor dikkat edelim bebişlere 😊💜
Melike_4949 Fasi anlıyorum ama benim için sağlık ve bebek daha önemli geliyor o yüzden düğüne katılmam gerçekten salgın var doğumdan sonra bebeğe tek bakicam evet ilgilenecek kimsem yok eşim dışında hastalık bulaşınca atlaması zor oluyor şahsi fikrimce
Fasi Melike_4949 fikrınız doğru söyleyiş biçiminiz yanlış eşimde pek yardım etmıyor lohusalığım hiç ıyı gecmedi ınsanlar bni alttan alması gerekirken ben insanlarla ugrastım o yuzden ınsan hava almak ıstıyor….
Fasi teachermom1 Konser alanına gitmistk kalabalığa girmeden o gurultude saatlerc uyumustu gaz sancısına evde uyutamamstık ama salgından haberim yoktu goturmemm zaten 😊