Defocuk 22 haftalık hamileyim 5 kilo aldim 😖 2 hafta sonra şeker yüklemesi olucam acaba şekerim çıkarmı yaa ? Sizler kac kilo aldiniz ve şeker yüklemesi sonuclariniz nasıl çıkmışı
User22 Defocuk ben hiç kilo almadım ama gebelik şekeri çıktı kiloyla bağlantısı olduğunu düşünmüyorum zaten doktorda zayıfta olsan çıkabiliyo demişti
MelteM2cck Defocuk ilk gebeligim de 25 kilo aldım. Kilolu hamile kalmıştım zaten. Şeker yüklenmesinde Şeker çıkmadı çok şükür.. İkinciye hamileyim Şeker yüklemesi yaptırmiyorum
Nuranca Ben sürekli kilo verdim 27. Haftam hala kilo veriyorum fazla kilo ile hamile kalmıştım. Şeker çıktı. Sizin Kilo alma oranınızla değilde bebişin fazla kilo almasıyla daha çok belli ediyor kendini şeker. İnşallah çıkmaz🙏
Defocuk Nuranca inşallah ya bir kızım var zaten kendime cok sağlıkli tabaklar hazirlama zamanim olmayabiliyo her seferinde
Minnakkurabiyeveannesi27 Defocuk benimde ikinci hamileliğim bende ilkinde 17-18 kilo almıştım bunda tiroid sorunu çıktı o yüzden aslında pek kilo almadım tiroidim çok hızlı çalışıyormuş