sevgdemr5 35+2’yim şu anda. Karnımda özellikle üst ve yan taraflarında ağrılar olup geçiyor. Şimdi uzandım ama arada gelip gidiyor yine. Bu doğum sancısı olabilir mi kızlar nasıl ayırt edebilirim, lütfen yardımcı olun 🙏
Minnakkurabiyeveannesi27 sevgdemr5 bende 35+2 yım kuzum benim de bebek sağ üst köşe de felan toplanıp bir an nefesimi kesiyor ama oğlumda da öyleydi nst de sancı felan çıkmamıştı ama bunda henzu nst ye felan girmedim
sevgdemr5 Minnakkurabiyeveannesi27 canım sancı olursa farkederiz dimi? İkisini ayırmak zor olmaz dimi? Ay ne kadar zor işler :(
Minnakkurabiyeveannesi27 sevgdemr5 yok kuzum sancı olsa hem kısa araliklinolur hemde belden kasiklara doğru olur diyorlar benim doktorumda dedi kasıklarım çok agrirsa belden vurursa gel demisti
sevgdemr5 Minnakkurabiyeveannesi27 teşekkür ederim bitanem benim ağrım karnımın üst ve yan taraflarında o yüzden emin olamıyorum
Minnakkurabiyeveannesi27 sevgdemr5 yok yok kuzum korkma bebek artık büyüdü ve alnı oldukça dar o nedenle oluyordur sağlıkla zamanında gelsinler inşallah