edibeildir Aşılamanın 12 günündeyim leke geldi Kızlar böyle bişey başınıza geldimi tutmadı galiba çok korkuyorum 🥹
edibeildir tatlibebegim_ adet gibide değil peçeteye sildiğimde geldi kahverengi leke gibi iç çamaşırımda bişey yok şuan bidahada gelmedi
mmomssss edibeildir canım ben de aşılama ile hamile kaldım ilkinde 10. günü kan vermiştim 13,37 ile öğrenmiştim. Çıkar yani versen
Zeynep_2304 edibeildir bende aşılama ile hamile kaldım 12.gün kan vermiştim ve çıkmıştı sizde verin bnce çıkar
zey35 edibeildir tuttuysa önlem alınır canım ters bir durum olmasın die tuttuysa bugün de çıkar kanda merak etme . Gidebilme şansın varsa git kan ver
tatlibebegim_ edibeildir anladım belki yerleşme kanaması olabilir ben 13.gün kan verdiğimde 36 çıkmıştı 10.gün evde test yapmıştım
mmomssss edibeildir Çok sağol canım 🌸🤲🏻 ben suan 10 haftalığım inan benim suan da bile kanamam devam ediyor ara ara bugün 4 te randevum var gidicem ilk öyle kahverengi leke geldi sonra kırmızı kana döndü. Yani senin de öyle olmus olabilir
mmomssss edibeildir evde test yapma cıkmıyor 10. günü kanda cıktı benim 14-15 günü idrar testinde cıkmıstı yani seni yanıltmasın kan versen cıkar merak ediyorsan hee bu arada tek tüplüyüm ilkinde benim bile tuttu umarım seninde tutmustur 🤲🏻🌸